Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 24,00€

Comprar Entrades

Les noies de Mossbank Road

Les noies de Mossbank Road
Últimes funcions

Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat protagonitzen Les noies de Mossbank Road a La Villarroel. La història de tres amigues que descobreixen la seva llibertat i identitat en el pis d’estudiants que comparteixen. Un text escrit per l’actriu i escriptora anglesa Amelia Bullmore i dirigit per Sílvia Munt.

Sinopsi

Les noies de Mossbank Road és una història que ens parla de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. És en aquesta casa, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran “l’estirada” juntes, i tastaran la llibertat de poder descobrir qui són. El que compartiran serà tan pur, tan de veritat, que les marcarà per a tota la vida.

La Di, la Viv i la Rose són molt diferents, però acabaran fent d’aquesta casa una nova llar, una nova família. En aquesta època construiran, ja per sempre, el seu refugi (Mossbank) on sembla que res dolent els pot passar.

Però el costat més fosc de la vida interromprà aquest flux de vida que és Mossbank. Aquest fet les afectarà profundament, fins al punt que a partir de llavors les seves decisions estaran d’alguna forma marcades per aquest succés i determinaran les seves vides.

El pis d’estudiants té un temps determinat de vida i arriba un punt en què Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se en un espai interior que les acompanyarà sempre.

El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos + fotos

Les noies de Mossbank RoadLes noies de Mossbank RoadLes noies de Mossbank RoadLes noies de Mossbank RoadLes noies de Mossbank Road

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Cristina Torres Andreu
  12345

  Bona per passar una estona agradable amb bons tocs d’humor. Les actrius, el millor, excel·lents amb grans interpretacions, la musica i part tecnica també. La trama ens va deixar un buides, presentaven massa temes sense desarrollar arribar cap.

  05/05/2019
 • Miquel
  12345

  Correcte, però massa llarga i abusa de sentimentalismes.

  10/06/2018
 • maría j gonzález mondaza
  maría j gonzález mondaza

  Qué fantástica obra, qué gran puesta en escena, las tres impecables.

  13/04/2018
 • Oscar Montserrat Prat
  12345

  Gran representació per part de les tres actrius protagonistes que brillen amb llum pròpia i et transporten per la història i per les diferents emocions que viuen. Fam brillar un text que en algun moment de l’argument queda una mica coix.

  13/03/2018
 • Xavier Quartiella
  12345

  .

  23/02/2018
 • Hèctor Fibla Ferrà
  12345

  Gran repartiment per una història generacional sobre un trio d’amigues força diferents que es coneixen des de la universitat.

  11/12/2017
 • Silvia L. M.
  12345

  Es la típica obra que fui sin saber ni de qué iba, atraída por el reparto. Al ver que interpretan a chicas de 18 años me quedo un poco descolocada, pero luego se me olvida la diferencia de edad entre actrices y personajes detrás de la historia. Una historia divertida, emocional, sensible, que consigue llevarte años atrás, con un poco de añoranza, y alegrarte de recordar que hay amistades que no tienen caducidad. No será de las mejores que he visto, pero me despertó muchas emociones. Repetiría.

  06/12/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Sílvia Munt nos trae una historia deliciosa. Una historia de amistad, de mujeres, de personalidades muy diferentes pero que aún así se complementan muy bien.
  Una vida desde la amistad en la universidad hasta 30 años después. Por el medio de todo: alegrias, descontrol, drama. La vida…

  No pasará a los anales del teatro como la mejor de las obras. Quizás las actrices no acaban de encajar pra interpretar a chicas universitarias y se hace un poco inverosímil Quizás la puesta en escena es demasiado austera y deja demasiado a la imaginación y no logramos visualizar esa casa de Mossband Road.
  Pero yo he pasado una tarde muy entretenida. Riendo con las locuras de Rose, la vitalidad de Di y la seriedad y la entereza de Viv.
  Bravo por estas chicas de Mossband Road!!

  05/12/2017

Articles relacionats