‘Temps salvatge’ i ‘Sopa de pollastre amb ordi’ lideren les nominacions als XXIV Premis Butaca

Redacció

Temps Salvatge, del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb direcció de Xavier Albertí, i Sopa de pollastre amb ordi, de la companyia LaPerla 29 amb Ferran Utzet, lideren les nominacions als XXIV Premis Butaca de Teatre de Catalunya, amb vuit i sis, respectivament. L’organització ha anunciat els nominats en una festa de presentació a l’Hotel OD de Barcelona.

Frankenstein (TNC) i Les noies de Mossbank Road (Bitò Produccions/La Villarroel) segueixen a les dues primeres amb cinc nominacions cadascuna. A.K.A. (Sala Flyhard), per la seva part, ha aconseguit quatre nominacions, incloent millor muntatge de petit format, text i direcció.

El període de votacions ja s’ha obert. Es pot votar als candidats des de la web dels premis. Els guardons es lliuraran el dilluns 26 de novembre en el Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Podeu llegir el llistat complet de nominats en aquest enllaç.

Arxivat a
Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!