Tot el que necessites per anar al teatre

Manon Lescaut: Giacomo Puccini

Manon Lescaut: Giacomo Puccini

Passió, plaer i remordiment en una història sobre contradiccions i renúncies

Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte.

Tres aclamats tenors, el nord-americà Gregory Kunde, el tinerfeny Jorge de León i el porto-riqueny Rafael Davila, es reparteixen el paper de Des Grieux. A ells s’uneixen dues sopranos pel rol titular, la ucraïnesa Ludmyla Monastyrska i la italiana Maria Pia Piscitelli, ambdues de renom internacional.

El Liceu acull una nova coproducció entre el coliseu barceloní, el Palau de les Arts de València i el Teatro San Carlo de Nàpols. L’acció ens situa en el context de la immigració de principis del segle XX amb el record d’Ellis Island com a rerefons.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Edu Alcaniz

  No es de las tipicas operas o de las mas conocidas, pero las voces y la escenografia es una pasada.
  Ademas el liceu ofrecia la butaca secreta con suerte en precios asequibles.

  25/06/2018
 • Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  He tenido la suerte de asistir al ensayo general y me ha dejado una sensación maravillosa tanto la interpretación como la música que te llegaba al corazón!!Las imágenes del viaje a Nueva York ,IMPRESIONANTES!

  06/06/2018
Articles relacionats
Manon Lescaut: la primera gran òpera de Puccini al Liceu

Manon Lescaut: la primera gran òpera de Puccini al Liceu

7 juny 2018

Per Jordi Vilaró Aquesta òpera està basada en la novel·la de l’abat Prévost, Histoire du chevalier des Grieux et de Manon Lescaut (1731): una noia d’origen humil (Manon Lescaut) esdevé […]