Tot el que necessites per anar al teatre

Mafia: The Mamzelles Teatre

Mafia: The Mamzelles Teatre

The Mamzelles s’endinsen als escenaris teatrals amb aquesta tragicomèdia inspirada en la màfia italiana. Amb Bàrbara Mestanza, Paula Ribó, Paula Malia i Júlia Molins.

SINOPSI

Estem en alguna part de Calàbria en algun moment dels anys 90. Ens trobem en una cuina, en la nit més calorosa de l’any, la vespra de les noces de la filla petita de Salvatore Maritzzo, un dels homes més poderosos de la ciutat. Les quatre germanes Maritzzo esperen els homes de la família per sopar. Se non li aspettiamo ce andrà di Traverso! Sona el timbre: hi ha una nota: – On vas? –diu Llaria– A buscar al pare –respon Emilia– I qui et protegirà? –Emilia la mira…– Nosaltres ens protegim soles.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Josep Oliva Sasé

  Avui a la Sala Atrium he vist aquesta comèdia negra però negre atzabeja i gore molt gore que va ser la guanyadora del cicle DespertaLab 2017 interpretada per la Companyia The Mamzelles. Ens situa a Itàlia on viuen quatre germanes filles d’un capo de la màfia que estan preparant el casament d’una d’elles i reben la notícia que el pare ha mort .Aquest fet els dóna la llibertat de la qual sempre han estat privades a causa del sistema patriarcal al qual estaven sotmeses. No he entès ben bé perquè els primers 15 minuts parlen en italià, i si llegeixes el traductor et perds el que fan les actrius, però bé després canvia ja a castellà fins al final. Una magnífica escenografia i una acurada posada en escena juntament amb un fons de música techno dels anys 90 per a un text que es mou entre la comèdia i el drama però amb una càrrega brutal d’humor negre. Pel que fa a la interpretació Paula Malia, Barbara Mestanza, Júlia Molins i Paula Ribó, les quatre sense distinció, fan un treball extraordinàri. He passat una molt bona estona i he rigut moltíssim, però entenc que algú en alguns moments se senti incòmode. Quina alegria un dimecres amb les entrades exhaurides

  11/01/2018
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  #MAFIA en la Sala Atrium, ciclo DespertaLab, da el protagonismo a quienes siempre están en segundo plano en estas historias: las mujeres de los clanes. Cuatro hermanas encaran una noticia dramática y sus consecuencias. Drama, humor delirante y sin ser simplonamente explícitas, con mensaje reivindicativo: en medio del mundo mafioso, tan machista, ellas brindarán y decidirán por sí mismas, por una vez en la vida… o muerte.
  Personajes bien definidos y creatividad a cargo de The Mamzelles y una es-tu-pen-da Júlia Molins a quien hacía demasiado tiempo (gran “Collectivus”) que tenía ganas de volver a ver.
  Sí, quizá una dirección externa podía haber redondeado algún pequeño aspecto pero yo me lo pasé muy, muy bien. Ah! Play list ya, por favor!

  16/06/2017
 • Lídia Nuñez

  Molt bé! Exel•lent!

  15/06/2017
 • Mireia grau camps

  Sorprenent i impactant de començament a final, plena de detalls que no pots perdre, dones fortes i tendres .Molt bones interpretacions. Aneu-hi si podeu.

  12/06/2017
 • SILVIA CARRETE

  Nos ha encantado tanto a mi como a mi pareja.
  Muy amena, original y las actrices estan sublimes en sus papeles
  La recomiendo mucho porque han pasado super deprisa los 80 minutos de la obra.
  No me extraña que le hayan dado grandes premios a esta obra.

  11/06/2017
 • Jordi Casas Duocastella

  Obra molt original en el seu plantejament i execució, amb un sorprenent inici en italià (amb subtítols). Cal destacar especialment el treball de les quatre actrius i la posada en escena, que acaba involucrant el públic. Molt recomanable.

  10/06/2017
 • san
  san

  Grata sorpresa al ver esta obra,original y muy buena actuacion de las actrices,ir a verla pq vale la pena.

  10/06/2017
Articles relacionats
BARTS organitza la primera edició del FESTIE

BARTS organitza la primera edició del FESTIE

11 desembre 2018

BARTS organitza la primera edició del FESTIE, el Festival de Teatre Independent adreçat a les companyies emergents. Del 27 de desembre al 13 de gener, el nou festival acollirà tres […]

‘Màfia’: The Mamzelles, dones, gore i tarantino

‘Màfia’: The Mamzelles, dones, gore i tarantino

21 desembre 2017

The Mamzelles recuperen el seu projecte més ambiciós, Màfia, una peça que posa en qüestió el sistema patriarcal a través de la història de quatre filles d’un capo de la màfia calabresa. […]

Dones violentes a la ‘Màfia’ de The Mamzelles

Dones violentes a la ‘Màfia’ de The Mamzelles

6 juny 2017

The Mamzelles estrenen el seu projecte més ambiciós, Màfia, una peça que posa en qüestió el sistema patriarcal a través de la història de quatre filles d’un capo de la màfia calabresa. […]