Immunitat

A partir de 20,00€
Comprar Entrades
Entrades a 20€ entre setmana i 28€ cap de setmana. Promoció limitada a les 100 primeres entrades

La pandèmia ha deixat al descobert algunes de les mancances de les nostres democràcies. Aquesta proposta teatral de Jordi Casanovas, barreja de realitat i de ficció especulativa, porta a judici popular la gestió de la crisi sanitària que recentment hem viscut.

Immunitat constitueix una nova immersió en el territori entre la realitat i la ficció, en aquest cas especulativa, del dramaturg i director Jordi Casanovas.

Sinopsi

Sis persones que no es coneixen entre elles són convocades per participar en un mostreig demogràfic per a la millora de la gestió de futures crisis. Les reuneixen en una sala sense poder mantenir contacte amb el món exterior. Els han assignat un nombre i una capseta amb dos polsadors. Un de verd i un de vermell. Una intel·ligència artificial els farà preguntes relacionades amb la gestió política de la pandèmia de la covid-19 i ells hauran de votar. Ells hauran de mostrar tot allò que creuen que pensen i allò que encara no saben que pensen. La ràbia i la frustració, acumulades després de tants mesos de restriccions, tragèdies i desgast, aviat afloraran per posar a prova el senzill sistema democràtic que els ha plantejat la computadora: Votar sí o votar no.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració