Tot el que necessites per anar al teatre

Herència abandonada

Herència abandonada

La companyia La Volcànica presenta Herència abandonada, un espectacle on veurem com a partir d’un espai d’espera i confusió es precipitaran una sèrie de confessions familiars.

Sinopsi

L’Àngela i els seus tres germans van al despatx d’en Felip (l’advocat de la família) per gestionar l’herència que els ha deixat el seu difunt pare. Enmig de la reunió, els tres germans de l’Àngela enceten una discussió que els porta a absentar-se temporalment. L’Àngela i en Felip es queden sols. Aquí comença tot.

És aleshores, en l’espai de temps d’espera i confusió, que ambdós  es precipitaran a una sèrie de perverses confessions impulsades per un abandonament. L’abandonament de l’herència.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Teo Navarro

    Text brillant que a partir de diàlegs àgils, directes, crus i contundents reflecteix les misèries d’una família burgesa a l’hora de fer efectiva l’herència paterna i planteja els límits que l’entorn familiar i social imposa a la llibertat individual, especialment en les dones per l’opressió derivada de la societat patriarcal.

    Posta en escena sòbria però molt efectiva, en què per sobre de tot destaca l’excel•lent interpretació dels dos actors, extraordinària per la seva potència dramàtica en el cas de la Francesca Vadell en el paper d’Àngela.

    Una obra que aconsegueix mantenir el màxim interès de l’espectador en tot moment, fins i tot en els eloqüents silencis. Per la qualitat del text, de la direcció i de la posta en escena i, molt especialment, per la interpretació del personatge femení, crec que mereix ser considerada com a imprescindible.

    22/01/2020
Articles relacionats
La mort eix central de la temporada de la Sala Beckett en el seu 30è aniversari

La mort eix central de la temporada de la Sala Beckett en el seu 30è aniversari

17 setembre 2019

La Sala Beckett ha presentat la programació de la temporada 2019-2020, que aquest any té un únic eix vertebrador: la mort. La sala ubicada al Poblenou proposa reflexionar sobre la […]

Les 5 propostes teatrals del Tantarantana per aquest Nadal

Les 5 propostes teatrals del Tantarantana per aquest Nadal

10 desembre 2018

El Teatre Tantarantana, seguint la seva àmplia i interessant oferta teatral d’aquesta temporada, proposa per aquest Nadal cinc espectacles tan diferents com atractius per als diferents tipus de públics. Us […]