Les 5 propostes teatrals del Tantarantana per aquest Nadal

Redacció

El Teatre Tantarantana, seguint la seva àmplia i interessant oferta teatral d’aquesta temporada, proposa per aquest Nadal cinc espectacles tan diferents com atractius per als diferents tipus de públics. Us els expliquem a continuació:

Herència abandonada: Lacompanyia La Volcànica presenta un espectacle on veurem com a partir d’un espai d’espera i confusió es precipitaran una sèrie de confessions familiars. Lara Díez Quintanilla escriu i dirigeix aquesta peça protagonitzada per Francesca Vadell i Ramon Bonvehí.

¿Qué fue de Andrés Villarosa?: En aquest cas, és Marc Rosich qui dirigeix aquest espectacle protagonitzat per Oriol Genís. Es tracta d’un homenatge a la llegendària figura d’un cantant oblidat de varietés de la Barcelona dels anys 90. Tota una proposta de recuperació i reparació de la nostra memòria artística col·lectiva.

Latentes: Amb triple autoria i direcció d’Adrian Erre, Mireia Aragón i Anna Cuesta, estem davant d’un espectacle que barreja les arts escèniques i les digitals. En aquesta proposta, el públic podrà alterar el transcurs d’allò que està veient a través de les seves decisions. Un interessant experiment escènic.

Los niños oscuros de Morelia: Peça de la companyia Nigredo que ens explica la història de dos adolescents que s’evadeixen amb jocs fantasiosos i mortals en un vaixell ple de nens exiliats. Ambientada durant la Guerra Civil Espanyola, els protagonistes naveguen cap a la ciutat de Morelia, Mèxic. L’obra denuncia la terrible quotidianitat de la vida dels 454 nens d’aquest vaixell, així com, allò que els esperava.

Pastorets, la gran aventura!: Finalment, la proposta més familiar i nadalenca de la sala és aquesta divertida versió d’un clàssic d’aquestes dates. La veterana companyia de teatre familiar La Roda Produccions presenta una original adaptació que comptarà amb la intervenció del públic assistent. Recomanada a partir de 2 anys.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari