Tot el que necessites per anar al teatre

Els veïns de dalt

Els veïns de dalt

Sens dubte, una de les aventures més grans i ambicioses que qualsevol de nosaltres pot arribar a experimentar en aquesta vida és la de viure en parella. Un repte majúscul, ple d’adversitats i obstacles en què la lluita s’esdevé en el dia a dia, les trinxeres són infinites i el consol davant les ferides i les esgarrinxades sofertes sovint és escàs o poc saludable. Així i tot, els homes i les dones seguim de forma inexplicable intentant-ho.

Per això mateix, estic convençut que sols amb ironia i sentit de l’humor és possible escriure sobre aquesta tragèdia que ens persegueix des dels orígens dels temps i de la qual no ens podem deslliurar.  I què hi tenen a veure els veïns de dalt amb tot això? Doncs que ells són els culpables que ara estigueu llegint aquestes línies.

Fa un parell d’anys, uns nous veïns van ocupar el pis de sobre on vivim amb la meva família. De seguida vam començar a sentir sorolls estranys, a qualsevol hora, sempre seguits d’una gran varietat de gemecs i esbufecs. Sens dubte per a mi va ser inspirador, i així, sense voler-ho, em van acabar regalant la que ha acabat sent la meva primera obra de teatre. Així que va per ells. Cesc Gay

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • És entretinguda i sobretot està molt ben interpretada. Vaig sortir satisfeta del teatre.

  30/01/2017
 • Una còmedia molt xula que de segur que no et deixarà indiferent. A nivell d’interpretació excelent i a nivell d’escenografia també.

  08/01/2017
 • Diversió amb un text inteligent i fresc, per mi res a veure amb comedies com el Sopar dels idiotes, que algú ha comparat. Aqui uns dialegs divertits i autentics i al mateix temps una radiografia de les parelles i les relacions, cuidant tots els detalls i aprofitant el treball de uns actors i actrius adequadisims als seus papers amb un Pere Arguillué inmens.Cesc Gay per mi si mante l´estil de les seves pellicules amb el fons, ironia, sempre el sentit del humor present pro una acidez que invita a la reflexió,penso per exemple ” Una pistola en cada mano”. Posiblement aquesta mateixa trama amb un altre autor i director diferent hagues pogut donar lloc a una comedia vodebilesca i hasta de mal gust, res a veure amb aquests Veins de dalt.Felicitats a tot l´equip.

  18/12/2015
 • Aquesta obra d´ en Cesc Gay, sense saber exactament perquè, l’anava aparcant i avui que l’hem vist m’hagués sabut greu no fer-ho perquè hem passat una molt bona estona, Fresca, atrevida i molt divertida. Ens ha agradat molt la interpretació i especialment l´Arquillué que està magnífic en el seu paper. Una escenografia clàssica d’un saló on es desenvolupa tota l’obra molt d’acord amb ella. Us la recomano si encara no l’heu vist.

  16/12/2015
 • Molt divertida i distreta! la situació amb els veïns és surrealista… I els actors genials, m’encanta l’Arquillué! la recomanaria sens dubte per passar una estona divertida.

  23/06/2015
 • Laura SP

  Obra muy divertida. Te hace pasar un buen rato. Se te pasa rapidísimo, puesto que realmente esta muy bien!

  08/05/2015
 • he pasado un rato muy agradable viendo esta puesta en escena. un humor del que me gusta, espontaneo, acido pero en el grado justo. hacia tiempo que no veia un dialogo con tanta replica y humor continuo que te hara salir sonriendo del teatro.

  07/04/2015
Articles relacionats
Cesc Gay s’estrena amb una comèdia àcida sobre ‘Els veïns de dalt’

Cesc Gay s’estrena amb una comèdia àcida sobre ‘Els veïns de dalt’

19 març 2015

El cineasta Cesc Gay s’estrena com a autor i director teatral amb una comèdia àcida sobre les relacions de parella protagonitzada per Nora Navas, Pere Arquillué, Àgata Roca i Jordi […]