Tot el que necessites per anar al teatre

Els porcs també mengen verd

Els porcs també mengen verd

Els porcs també mengen verd de la companyia Medusa cultura és una comèdia àcida per parlar de les pors i venjances fins al límit de les seves conseqüències.

Sinopsi

Dos amants que estan planejant la fugida per acabar amb les seves vides avorrides, es veuen obligats, per mal atzar, a conviure i cuidar del marit d’ella – alhora germà d’ell – que tot just acaba de tenir un accident que l’ha deixat indefinidament (o no…) en estat catatònic. La convivència de tots tres amb la mare dels dos germans, activarà les seves pitjors misèries, pors i venjances degradant la condició humana fins el límit de les seves conseqüències.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Pues la obra ha estado regulinchi.
  Una comedia alocada con personajes poco reales y exagerados y un argumento que flojeaba por momentos.
  Personalmente lo que más me ha sacado de la obra ha sido el casting de la pareja protagonista. Poco creíble. No me creía para nada su enamoramiento y por lo tanto no he conectado con la obra.
  Para mí los aplausos de esta obra se lo llevan Teresa Urroz como madre/villana insoportable y Ángel Roldán que ha aguantado como un campeón todo la obra inmóvil y sin pestañear a pesar de que le lloraban los ojos y obviamente lo estaba pasando fatal. Gran profesional

  29/09/2020
Articles relacionats
Teatre compromès i necessari a la nova temporada del Tantarantana

Teatre compromès i necessari a la nova temporada del Tantarantana

12 setembre 2020

El Teatre Tantarantana ha presentat la programació que conformarà la seva nova temporada: “Serà una temporada estranya” i “plena de propostes compromeses i necessàries” i marcada pels protocols de seguretat […]