Pere Arquillué: El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc

Pere Arquillué: El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc

A El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc Josep Maria Miró es ens proposa un monòleg on una única veu —la de Pere Arquillué— comparteix amb el públic els secrets d’un petit poble on, aparentment, mai no passa res. Dirigit per Xavier Albertí, l’espectacle també és un d’aquests projectes on Arquillué cerca reptes artístics personals, com el Primer amor de Beckett. Un gran autor, un gran director i un gran actor per a un text que deixa empremta.

Sinopsi

Pere Arquillué protagonitza aquest monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets

El cos d’un jove de disset anys, apareix mort, vestit únicament amb un banyador vermell i unes vambes d’esport al mig d’un camp de farratge. La troballa d’aquest cadàver inicia aquest text per un únic intèrpret, on a través de diverses veus, com si es tractés d’un ritual d’exorcisme, ens endinsarem en aquest fet i el bellíssim paisatge rural d’un petit poble on, aparentment, mai passa res. Coneixerem alguns dels seus habitants, els secrets que s’hi amaguen i, sobretot, la figura del seu pare, en Ramis, que va morir fa una dècada i esdevé una peça crucial en aquest Rashomon.

El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc va rebre el passat 2020 el XLV Premi Born. Josep Maria Miró es converteix en el primer autor que obté en tres ocasions el prestigiós guardó creat el 1970. El 2009 va rebre’l per La dona que perdia tots els avions i el 2011 per El principi d’Arquimedes. L’obra forma part del Tríptic de l’epifania integrat per tres textos per un únic intèrpret.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Opinions de l'espectacle
Recomanacions Teatre Barcelona
Espectadors/es
 • Roser Garcia GuaschRoser Garcia Guasch
  Teatre Barcelona
 • Carles Armengol GiliCarles Armengol Gili
  Teatre Barcelona
 • Neus Mònico FernándezNeus Mònico Fernández
  Teatre Barcelona
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
 • Vanesa
  Vanesa
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
 • Marta Turu Pedrola
  Marta Turu Pedrola
 • Teo Navarro
 • Maria Carmen AC
  Maria Carmen AC
Articles relacionats