El bon policia
Comèdia
A partir de 15,00€
Comprar Entrades
Des de: 29 d'agost de 2022
Fins: 2 d'octubre de 2022

El bon policia

Últimes funcions

El bon policia, de Santiago Rusiñol, és una comèdia protagonitzada per Arnau Puig i Ricard Farre que pretén submergir a l’espectador en una afilada, delirant i desconeguda comèdia d’un dels grans mestres del nostre patrimoni teatral.

Sinopsi

Una comèdia d’embolics on dos bons jans, per mirar de sobreviure, es veuen abocats a situacions hilarants posant en evidència el prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

115 anys després de la seva polèmica estrena ens preguntem si encara hi ha temes delicats de passar pel sedàs de la comèdia i la farsa. Com és que no s’ha tornat a representar en cap teatre? Realment ja es pot parlar de tot sense conseqüències, o potser encara no? Som lluny de la societat del 1905, el món avança a una velocitat esfereïdora, però sembla que estem condemnats a repetir els mateixos errors i la ploma afilada i irreverent de Santiago Rusiñol encara hi té molt a dir. L’espectacle neix d’un treball artesà i acurat que juga amb les convencions teatrals amb el desig d’endinsar a l’espectador en aquesta gran comèdia i riure plegats de les nostres penes i glòries.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle 6
Recomanacions Teatre Barcelona
Espectadors/es
 • Roser Garcia Guasch
  Roser Garcia Guasch
  Teatre Barcelona
 • Francesc Esteve i Tomàs
  Francesc Esteve i Tomàs
  Teatre Barcelona
 • Josep OS
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
 • Taradete
  Taradete
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
Informació pràctica
El Maldà, Barcelona
Carrer Pi, 5. Escala dreta, Principal, 08002, Ciutat Vella, Barcelona

Aforament:
50 persones

Accessibilitat

El Maldà és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes. El teatre disposa d’ascensor per accedir a la sala. Així mateix, en cas d’accedir-hi amb cadira de rodes s’aconsella avisar a l’equip de taquilles per tal de fer la reserva de la localitat (contacte@elmalda.cat).

 • Canal oficial de venta d'entrades
 • Compra 100% segura
 • Métode de pagament:
  Targeta de dèbit i crèdit
Articles relacionats