Tot el que necessites per anar al teatre

Eduard Farelo: Una Ilíada

Eduard Farelo: Una Ilíada

Eduard Farelo, dirigit per Juan Carlos Martel, assumeix totes les veus d’aquesta colossal epopeia: Una Ilíada.

Sinopsi

Lisa Peterson i Denis O’Hare van agafar la Ilíada d’Homer per reduir-la a un potent monòleg sobre la insalvable atracció humana per la violència, la destrucció i el caos. El ressò de la lluita entre grecs i troians —com va escriure el crític de The New York Times— que ressona violentament en la nostra vida i en els nostres desigs. Eduard Farelo, dirigit per Juan Carlos Martel, assumeix totes les veus d’aquesta colossal epopeia. Les veus dels déus, dels herois, dels guerrers i dels reis, el fragor de les batalles èpiques i el llunyà rumor de les passions transformades en mites gairebé universals. Tot condensat en la força de la paraula d’un sol actor.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • maría j gonzález mondaza
    maría j gonzález mondaza

    Fantástica actuación de un actor que vibra con este texto magnífico. Aún estoy sorprendida del listado de guerras desde tiempos inmemoriables. Un clásico revisitable que no te deja indiferente.

    16/09/2019
Articles relacionats
La Perla 29 presenta la temporada 2018-19

La Perla 29 presenta la temporada 2018-19

10 octubre 2018

La Perla 29 ha presentat la nova temporada 2018-19, tot i que, des de principis de setembre, ja havien iniciat el curs teatral amb la reposició de Bodas de sangre. […]