Tot el que necessites per anar al teatre

53 diumenges

A partir de 6,00€
Comprar Entrades
53 diumenges

Cesc Gay és conegut per l’empatia amb què tracta les debilitats humanes. Sobre aquesta mirada comprensiva ha construït al cinema les seves premiades comèdies urbanes. El mateix rotund èxit va obtenir amb la seva obra teatral de debut (Els veïns de dalt), una fórmula que ara repeteix amb 53 Diumenges, amb Pere Arquillué com a protagonista.

Sinopsi

Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que….

TEXT DIRECTOR

Les grans discussions comencen sovint per una tonteria, una paraula de més dita fora de to o pel fet d’estirar una mica massa la darrera vocal d’una frase aparentment inofensiva.

I si això passa entre germans i en el context d’una reunió familiar, les probabilitats que la vetllada es converteixi en quelcom més que en una agradable trobada són molt altes.

Tot pot passar, entre germans. Sovint el present i el passat són una mateixa cosa i tots els colors de les emocions estan presents en la seva relació. El seu vincle és com una bomba de rellotgeria que pot explotar per la més insignificant de les raons.

I com ens diu un dels personatges d’aquesta comèdia familiar, “la mateixa sang els corre per les venes i estan irremeiablement units, condemnats a ser uns part dels altres a pesar de totes les baralles i les discussions sense fi. Perquè, encara que no ho vulguin, comparteixen un sentiment profund i antic que té a veure amb el misteri de la vida i del qual no es poden alliberar”.

Cesc Gay

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Maria Delriu Gispert

  Divertidíssima, una molt bona opció per passar una bona estona i riure de principi a fi amb uns actorassos a l’escenari.

  15/03/2021
 • Kauf

  El guió no acaba de funcionar, humor molt fàcil, poc treballat, esperava molt més amb els actiors que hi havia

  08/03/2021
 • Dídac Sans

  Intèrpets, posada en escena, dinamisme, sarcasme. Molt ben aconseguida.

  08/01/2021
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Salimos del teatro un pelin decepcionados.
  Cesc Gay nos ha ofrecido una comedia básica, con chistes simples, con actores sobreactuados realizando expresiones faciales exageradas para provocar la carcajada fácil y con una historia vacía y sin trasfondo.
  Ni siquiera el renombre de los grandes actores ha conseguido que la obra levante cabeza ante un texto tan simple.
  Que a ver… la gente de avanzada edad que había en la sala no paraban de reír. Pero básicamente creo que es una obra enfocada para ese sector del público.
  Personalmente he salido del teatro muy frio y bastante decepcionado pensando que acababa de ver una obra creada sin ganas…

  29/12/2020
Articles relacionats
L’any de la remuntada del Grup Focus: grans noms i espectacles imprescindibles

L’any de la remuntada del Grup Focus: grans noms i espectacles imprescindibles

5 setembre 2021

El Grup Focus ha presentat la programació de la 35a temporada dels seus teatres (Romea, Goya, Villarroel i Condal) formada per prop de 70 espectacles, dels quals 20 són produccions […]

’53 diumenges’, la segona obra teatral de Cesc Gay, aterra al Romea al desembre

’53 diumenges’, la segona obra teatral de Cesc Gay, aterra al Romea al desembre

12 novembre 2020

53 diumenges, la segona incursió de Cesc Gay en la direcció teatral, s’estrena aquest desembre al Teatre Romea on té previst fer temporada fins a l’abril. Després de la bona acollida d’Els veïns […]