La primavera, el teatre altera / Antídots primaverals

Redacció TeatreBarcelona

Arriba la primavera: els arbres floreixen, els ocellets canten, els guiris s’arremolinen a les terrasses i a tots ens posseeixen unes ganes irrefrenables de treure’ns l’abric i gaudir de les cada vegada més nombroses hores de sol.

TEATRE_BARCELONA_La_Primavera_La_Sang_Altera

L’hivern ens ha deixat un dèficit de vitamina D i pantalons curts, així que rebem l’estació floral amb alegries… però també amb al·lèrgies. Siguem honestos: a la primavera no tot són flors i violes. També hi ha pol·len, pluja i esternuts. Astènia, picades d’abella i núvols enganyosos que comporten canvis de temperatura sobtats i peus inesperadament mullats.

Quin és el millor antídot pels diferents símptomes primaverals?, us preguntareu. Nosaltres ho tenim clar: un escenari, una butaca i un espectacle musical són el millor refugi i alhora la millor manera de gaudir-ne. Estigueu atents als primers indicis:

LA SANG S’ALTERA

I floreix l’amor

LES HORMONES ES REVOLUCIONEN

Sobretot les adol·lescents

PUJA LA TEMPERATURA

Ai!

LES PARELLES SURTEN AL CARRER

A refregar el seu amor per la cara de la resta dels mortals

 

TOT S’OMPLE DE COLORS

I als nens els encanta

 PERÒ ALGUNS PATEIXEN APATIA

I no tenen humor per musicals

 

 Ja ho sabeu: al primer símptoma de primavera, cap al teatre! 

 

Text: Neus Riba

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!