Broadway & West-End Divas: musicals en femení

Ivan F Mula

L’actriu Madalena Alberto es reuneix amb tres dives més de Broadway i el West-End a Barcelona en un concert únic al Festival de Pedralbes.

Després de l’èxit aconseguit en anteriors ocasions a Barcelona, i després de triomfar al West End de Londres, com a protagonista de musicals com Evita, Les Misérables o Cats, l’estrella del musical Madalena Alberto torna a la Ciutat Comtal per realitzar un gran concert.

«Just en acabar el meu últim concert en solitari a Londres, vaig estar valorant amb el productor Héctor Sánchez la idea de fer un altre espectacle de musicals a Barcelona. Només era un suggeriment, i una setmana després ja estàvem muntant-ho tot! A més, planegem fer-ho en un lloc increïble: el Festival Jardins de Pedralbes, i fer-ho acompanyada de grans artistes de Broadway i del West End».

Efectivament, Madalena Alberto aquesta vegada ve acompanyada d’altres grans veus dels musicals, com Rachel Tucker, l’actriu que més vegades ha protagonitzat Wicked al món; Marisha Wallace, protagonista de Dreamgirls; i la carismàtica Victoria Hamilton-Barrit, nominada als Olivier Awards pel musical Murder Ballad. «Mai he tingut el privilegi d’actuar amb cap d’elles, conec a Victoria, i a les altres estic desitjant conèixer-les. Ho faré als assajos que realitzarem a finals de juny. És un gran honor per a mi compartir escenari amb elles. Són artistes top del West-End i Broadway, fins i tot han estat nominades als Olivier!».

Aquestes quatre dives compartiran escenari amb un total de 45 músics en directe, i ens oferiran un repertori de 20 cançons que ens faran viatjar per la història clàssica i moderna dels musicals. Webber, Schönberg, Lin-Manuel Miranda, John Kander i Stephen Schwartz són alguns dels compositors dels que podrem escoltar peces la nit del 7 de juliol. «La naturalesa del concert fa que haguem escollit les grans cançons dels musicals més famosos. Totes hem protagonitzat algun musical gran i això ho han sabut aprofitar tant els productors com el director musical del concert, Miquel Tejada. És veritat que quan faig els meus concerts en solitari m’agrada cantar els temes que la gent espera sentir, però gaudeixo fent arranjaments diferents i també interpretant algunes cançons que el públic probablement no hagi escoltat mai abans. En aquest cas, volíem presentar una mostra del millor dels musicals, i els temes més coneguts era una opció adient».

Així, Madalena Alberto ens promet una nit que ens transportarà a les ciutats on els musicals sonen amb molta més força que a Barcelona. «Crec que Barcelona està ansiosa per un espectacle així, veig que hi ha autèntic amor pels musicals. El públic vol escoltar els musicals que normalment no pot sentir, i esperem poder donar-los una experiència meravellosa. Serà una nit molt especial!».

Text: Eirene Ramos

Escrit per
Ivan F Mula
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!