Tot el que necessites per anar al teatre

Broadway & West End Divas

Broadway & West End Divas

El proper mes de juliol l’escenari del Festival Jardins Pedralbes tindrà l’honor de comptar amb una actuació única al territori nacional: les quatre millors veus del teatre musical mundial, juntes a Barcelona en un espectacular concert simfònic!

MADALENA ALBERTO, VICTORIA HAMILTON-BARRIT, RACHEL TUCKER i MARISHA WALLACE, quatre de les millors veus del panorama actual del teatre musical, es donaran cita en una de les nits més esperades de l’edició d’enguany del Festival. Al costat d’elles, l’orquestra simfònica FURIUS MUSIC ORCHESTRA, formada per més de quaranta músics i dirigida pel mestre MIQUEL TEJADA, tocarà algunes de les peces més conegudes dels musicals més famosos de la història.

Directament des Broadway i al West End de Londres, es podrà escoltar un repertori creat especialment per a aquesta vetllada i format per algunes cançons tan conegudes com Memory (Cats), All That Jazz (Chicago), Take or leave em (Rent) o Defying Gravity (Wicked), que convertiran aquesta nit en una vetllada inoblidable per als amants dels musicals.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  A priori, oportunitat única i esperada des de fa mesos. Quatre de les millors veus del teatre musical mundial, juntes per primera vegada! A més, direcció musical de Miquel Tejada, orquestra i entorn agradable.
  Finalment, ha estat una bonica vetllada però no magníifca. Faltava sintonia entre públic i artistes (pels comentaris, la majoria d’assistents no eren musical lovers, precísament, no coneixen la majoria de peces i aplaudien bàsicament a qui més fort cantés), l’orquestra sonava bé però no impressionant i els arranjaments eren massa ’80s. Per a rematar-ho, la Rachel Tucker ha perdut la veu cap al final del concert, a la “seva” cançó, el “Defying gravity” de Wicked.
  Ara, per la qualitat, gràcia i energia de la Victoria Hamilton-Barrit a “All that jazz” i “You’ll be back” i, especialment, la Madalena Alberto, sempre meravellosa (tot i que més “seriosa” que altres vegades) i el seu “Memory”, valia la pena amb escreix.

  08/07/2017
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

21 juny 2017

Ja hi tornem a ser… Publiquem la segona revista en paper de TeatreBarcelona! Enguany el Festival Grec es renova, començant per un relleu a la direcció. Francesc Casadesús pren les […]

Broadway & West-End Divas: musicals en femení

Broadway & West-End Divas: musicals en femení

20 juny 2017

L’actriu Madalena Alberto es reuneix amb tres dives més de Broadway i el West-End a Barcelona en un concert únic al Festival de Pedralbes. Després de l’èxit aconseguit en anteriors […]