Propostes per passar el cap d’any al teatre

Redacció

Aquí teniu una selecció dels espectacles amb funció especial de cap d’any per entrar al 2017 brindant al teatre:

UN GRAN SHOW MÀGIC: Si algú sap de què va això de muntar un gran show és el Mag Lari, que presenta un espectacle especial de Cap d’any ple de sorpreses, humor i il·lusió. Una bona manera de passar el cap d’any en família al Teatre Condal.

PLATAFORMES I PURPURINA: Al Tívoli ens hi espera Priscilla, el musical ‘feelgood’ per excel·lència, amb el que podreu entonar a tot pulmó hits com I will survive o Like a virgin.

CAPA I ESPASA: Després de recuperar Mar i CelDagoll Dagom ha arriscat de nou per tal de crear des de zero un nou musical, Scaramouche. Una comèdia de capa i espasa protagonitzada per Toni Viñals, Ana Sanmartín, Ivan Labanda i Mireia Mambo.

GRANS NOMS: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluis Villanueva menjaran el raïm amb els espectadors que ho desitjin al Teatre Romea. Els tres posen tot el seu talent en la interpretació d’Art, un text de Yasmina Reza de 1994 que ha esdevingut un clàssic contemporani. I tenim entrades amb més d’un 30% de descompte per aquesta funció!

DISSIMULO: Al Coliseum ens hi espera Gente Bien, aquells que els gossos amb llonganissa. La Cubana, com sempre utilitzant el seu art del “dissimulo”, converteix en musical un sainet molt divertit escrit per Santiago Rusiñol l’any 1917 i han creat viatge en el temps molt especial on els personatges ens descobreixen que la necessitat d’aparentar no té mida, ni època, ni data de caducitat.

CLAQUÉ: Després de més de 25 anys dirigint, produint i coreografiant fins a 28 musicals, Coco Comín s’aventura amb una comèdia musical de creació pròpia. I ho fa amb una il·lusió immensa i un objectiu clar: donar-li al claqué el paper protagonista que es mereix, perquè, encara que insisteix que Moustache, The Rhythm Musical Comedy és una comèdia musical amb claqué i no de claqué, aquesta disciplina posseeix un paper essencial en el muntatge..

CABARET: Flor de Nit suposa tot un símbol del que va ser la vida noctàmbula de la Barcelona d’entreguerres, d’aquell Paral·lel que reunia artistes, senyorets, noies d’alterne, revolucionaris i reaccionaris. Una fantàstica manera d’entrar a un nou any recordant la nostra ciutat.

BROADWAY: Xavi Duch, Rubén Yuste i Beàlia Guerra són els protagonistes de Sugar, el musical basat en la pel·lícula Con faldas y a lo loco (1959), protagonitzada per Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon. Ubicada a Chicago durant el període de la llei seca nord-americana, al Teatre Gaudí podreu celebrar l’entrada al 2016 amb una comèdia blanca i per a tots els públics que farà les delícies dels amants dels musicals.

JOVES: Amb una generació joveníssima d’actors de teatre musical, al Teatre Gaudí hi trobem El despertar de la primavera (Spring Awakening), un musical pop rock que tracta sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió estrenat l’any 2006 a Broadway.

 

COMEDIA: Una divertida comèdia sobre teràpies i relacions de parella dirigida per l’argentí Daniel Veronese que va camí de convertir-se en la succesora de la exitosa ‘Toc Toc’ es la proposta del Teatre Borràs per aquestes festes i també la nit de Cap d’any.

 

FESTA: Si després teniu ganes de fer una copa i ballar fins la matinada, també ho podeu fer en un teatre. L’Antic Teatre organitza una festa amb música electro-experimental, techno-electro, underground, funky electro i visual sesions. Una bona manera de celebrar l’entrada del nou any al Casc Antic sense buidar la cartera fins l’estiu que enguany arriba a la 13a edició. Podeu comprar les entrades a 15€ al Bar del teatre.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!