Tot el que necessites per anar al teatre

Moustache, The Rhythm Musical

Moustache, The Rhythm Musical

Espectacular, còmic, dinàmic, emotiu… Moustache, The Rhythm Musical, és un nou espectacle de gran format creat i dirigit per Coco Comin.

SINOPSI

Moustache, The Rhythm Musical narra una història inèdita, ambientada en el Londres de principis del segle XX, que sintetitza en clau d’humor els personatges, els costums, les tradicions i els sentiments de la societat britànica de l’època, convidant a l’espectador a viatjar en l’espai i el temps per llocs coneguts i paratges exòtics, i gaudir com a públic privilegiat de les històries que es representen sobre l’escenari d’un divertit i atrevit music hall.

Amb una posada escena espectacular, un ritme trepidant, una història apassionant i molt d’humor Moustache és el musical revelació de la temporada. Un espectacle apte per a tots els públics, que compta amb un elenc de 4 actors-cantants, 6 músics en directe i un cos de ball compost per 11 ballarins de la Companyia de Claqué Coco Comin.

Un musical que et sorprendrà!

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Tony Canals Tomas

  Hola vaig anar a veure el musical amb la familia i no en va estrenyar gens la qualitat del espectacle. però aquesta vegada ens van superar, tant en posada en escena i la quantitat de creacions originals per cada cançó. Realment els actors i cantants donan tot per què sigui creible el que fan amb tota la il.lusió i entusias-me. La qual cosa fa que el espectador disfruti i gaudexi del espectacle. Sincerament aquest musical es digne de estar en la cartelera de Broadway per el seu alta qualitat en posada en escena. Mieru tan es el meu estusias-me que la setmana que be torno a veural amb un grups de amic. HO RECOMANO Felicita Coco i a tot el teu equip.

  13/01/2017
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Per mi, una decepció tremenda. I em sap greu, per l’esforç que ha de ser aixecar un projecte tan ambiciós (diuen que 0’5 MM€) i perquè hi anava amb tantes ganes! Si el teatre m’apassiona, el musical encara més i dins d’aquest, el claqué és el que més em fascina des de petit. Crec que no hi ha musical clàssic dels ’30 als ’50 que no hagi vist. Bé, doncs ni aquesta part vaig trobar que destaqués.

  Llegeixo que la creadora absoluta, Coco Comín, diu que no es un musical de claqué sinó amb claqué. Doncs tant de bo hagués estat al revés. Crec que ha optat per no explotar el talent que té a les mans amb en Lavi i la Bossy (Nit de musicals) perquè pensaria que si feia un espectacle de bon claqué hi aniríem 4…llàstima que amb aquest producte no crec que hi vagin gaire més.

  El positiu: uns músics multiinstrumentistes amb Xavi Mestres al capdavant potentíssims, un vestuari espectacular, bones i complementàries veus d’Albert Martínez, Ernest Fuster i Joaquín Catalán, i uns bons ballarins, que segur tenen més a oferir dels què se’ls deixa.

  El dolent és tota la resta: un guió infumable i que no s’aguanta (el pallasso que vol ser actor seriós), la fallida conjunció d’humor simple amb drama intens, acudits avorrits i moments de vergonya aliena i humor de T5 (un escocès parlant amb accent manyo per acabar ensenyant el cul sota la faldilla). Les coreografies, tret de la de les cordes i la stompiana de les gerres, no són espectaculars sinó vistoses i repetitives. Per rematar-ho, les interpretacions dels protagonistes les vaig trobar, bé, discretes, com a mínim. El protagonista quan vol fer gràcia, cansa i irrita (problema de fer servir el mateix registre que el de babau accelerat a Grease) i quan es posa dramàtic, quasi desitjes que li vagin malament les coses, de tan exagerat. I ella, doncs balla bé, però interpretativament, no destaca.

  Per desgràcia, la meva valoració general és molt negativa. Potser per les expectatives i perquè intueixo que hagués pogut ser quelcom meravellós, amb aquest equip i com estimen el claqué. I el pitjor, és desaprofitar una oportinitat única per a reivindicar i apossentar espectacles amb claqué. Clar que què es pot esperar d’una obra que passa a Anglaterra i fins i tot està mal escrit el nom d’una ciutat anglesa.

  25/12/2016
 • Paula Alvarez Serrat

  Una función espectacular!!!!! Incluye todos los ingredientes para que sea un musical inolvidable y divertido❤❤
  Las coreografías eren estupendas igual que las canciones y la música en directo .
  No os la perdáis, vale muchísimo la pena ❤❤

  18/12/2016
 • Blanca Serrat

  Sorprenent!!! Un espectacle increible, d’una qualitat impresionant, amb una posta en escena insuperable, música en directe d’alt nivell…. no es pot demanar més a un espectacle!!! Ple de registres, de missatges, fascinant!!!! Gracies per fer-me disfrutar tantíssim de la vostra funció.

  18/12/2016
 • Jesus Chico

  Vaig anara aveure l’espectacle ahir a la nit I em va sorprendre gratament. La obra enllaça molt be entre ball I ball, les cancons es fan molt agradables i les coreografies son molt enginyoses. El treball de tots els actors es magnific. Es una obra amb punts comics i punts tristos que combinen molt be en el total del musical. Molt recomanable. Repetire segur

  15/12/2016
 • Sara Martín Alegre

  A Moustache li sobren com a mínim 30 minuts (dura 3 hores amb el descans), definir molt millor quina història vol narrar, les repeticions i els números de vergonya (Flor d’Escòcia). El tó és tot plegat força irregular i es surt amb la impressió que es malbaraten les bones veus i el talent dels ballarins. Caldria, doncs, haver polit tot el conjunt abans de posar-lo en marxa amb una idea més clara d’on es volia anar. Entretingut sí que ho és, sempre que l’espectador es deixi portar sense massa sentit crític.

  13/12/2016
 • Jordi Casas Duocastella

  No sóc un entusiasta del claqué però la veritat és que aquest espectacle és molt més que això i em va tenir entretingut durant les 2 hores i tres quarts que dura.
  En aquesta funció prèvia a l’estrena oficial va haver-hi algun problema menor com un incident amb el vestuari de l’actriu de cames espectaculars, però el número va continuar amb gran professionalitat.
  També cal destacar el treball dels cantants, i en especial el protagonista Max (em vaig quedar sense el programa de l’espectacle i no recordo el nom dels actors).
  En conjunt, un espectacle molt recomanable que es converteix en un bonic homenatge als comediants. Gràcies TeatreBarcelona!

  09/12/2016
 • Marga Vidal Duran
  Marga Vidal Duran

  M’encantaria anar-hi! ballen claqué

  05/12/2016
 • Concepción García Dabrio

  En la meva opinió , és la disciplina del tap-dance (claqué). Espero tenir molta sort!!

  02/12/2016
Articles relacionats
Coco Comín: ‘Arriba un moment a la vida en què tens ganes de fer el que et ve de gust: això és ‘Moustache”

Coco Comín: ‘Arriba un moment a la vida en què tens ganes de fer el que et ve de gust: això és ‘Moustache”

24 gener 2017

Coco Comin és tot un referent a la comèdia musical del nostre país. Amb 19 va crear l’escola que porta el seu nom, on actualment es formen cada any més d’un […]

Propostes per passar el cap d’any al teatre

Propostes per passar el cap d’any al teatre

13 desembre 2016

Aquí teniu una selecció dels espectacles amb funció especial de cap d’any per entrar al 2017 brindant al teatre: UN GRAN SHOW MÀGIC: Si algú sap de què va això […]

‘Moustache’, la il·lusió de portar el claqué al cim de la comèdia musical

‘Moustache’, la il·lusió de portar el claqué al cim de la comèdia musical

9 desembre 2016

Després de més de 25 anys dirigint, produint i coreografiant d’un total de 28 musicals, entre els que destaquen els aclamats Chicago, Fama o Grease; Coco Comín s’atreveix, per primera […]