Tot el que necessites per anar al teatre

Vides privades

Vides privades

David Selvas, Marta Marco, Mima Riera i Javier Beltran protagonitzen Vides privades una comèdia sobre la química de l’amor del dramaturg anglès Noël CowardUna producció de La Brutal dirigida per Norbert Martínez i David Selvas

SINOPSIS

Què passa quan la teva nova parella et comença a fer preguntes sobre la teva relació anterior? Què sap? Què li has explicat? Si això passa el dia que has decidit convidar-la a un hotel rural amb encant, assegura’t que la teva ex-parella no hagi decidit fer exactament el mateix. Una comèdia sobre la passió, un camp de proves sobre l’amor el desig i el sexe.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Guifré Badosa Solé

  És simpàtica i interessant però, tot i que entenc que es tracta d’una obra amb dues parelles els actors es dediquen massa estona a “enrotllar-se”. Arriba un moment que un comença a mirar el rellotge pensant “be, ja porteu dos-tres minuts, seguim amb l’obra o us deixem una mica d’intimitat”?

  15/05/2017
 • Isabel Moya

  Sobre les relacions de parella i com les vivim amb els nostres vicis, manies, “exs”, forma de tractar-nos, etc. Molt divertida i molt profunda a la vegada. 4 actorassos a dalt de l’escenari i una direcció fantàstica. Ja l’he vist 2 vegades!

  18/04/2017
 • Norma Cabré

  Vaig anar a l’estrena i l’obra em va agradar molt. La Brutal canvia el registre però segueix dient coses, coses punyents que et fan pensar, però també riure,riure MOLT!!
  És una comedia super divertida, actual i directa al fetge!!!!

  Felicitats!!!!

  07/04/2017
 • Dolo Dulo

  Bona! Un tip de riure. Recomanable 100×100. Una bona comedia! Molt ben interpretada per uns actors còmodes i entregats, que ho donen tot a l’escenari!

  Felicitats sou BruTals!!

  07/04/2017
 • Dolo Dulo

  Vides privades m’ha fet riure molt. El guió molt interessant, posta en escena molt bona, músiques molt ben triades! He passat una estona molt divertida i també m’ha fet pensar…. Se m’ha fet curta i m’agradaria tornar-la a veure!

  Els actors (tots 4) espectaculars: Brutal et seguirem!

  07/04/2017
 • Anna

  Gran duel a dalt l’escenari, ràpida i divertida però també inquietant. No us perdeu la oportunitat de veure 4 Grans dalt l’escenari amb un registre ben diferent del que estem acostumats.

  07/04/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Quizás porque el plantel de actores de esta obra me atraía muchísimo e iba con muchas expectativas pero he salido del teatro un poco decepcionado…
  La obra va sobre parejas. ¿Qué pasa cuando tu nueva pareja te empieza a hacer preguntas sobre tu relación anterior? ¿Qué sabe? ¿Qué le has contado?
  En resumen… lío de falsas y enredos!!

  David Selvas y Marta Marco en estado de gracia con sus personajes. Me he reído bastante con ellos. En cambio Mima Riera y Javier Beltrán muy desaprovechados. Sus personajes no hay quien los entienda y son meramente anecdóticos. Como la historia… que de tan disparatada no me ha parecido creíble. Una pena…

  29/03/2017
 • lilian lobo mazon

  És molt divertida, amb grans actrius/actors i un guió gamberro. Es fa curta. Molt recomanable per a tothom.

  28/03/2017
Articles relacionats
5 raons per anar a veure ‘Vides privades’, la comèdia (no) romàntica de La Brutal

5 raons per anar a veure ‘Vides privades’, la comèdia (no) romàntica de La Brutal

28 març 2017

Què passa quan la teva nova parella et comença a fer preguntes sobre la teva relació anterior? I si te la trobes en un hotel rural amb encant, amb les […]