Tot el que necessites per anar al teatre

Vides privades

Vides privades

David Selvas, Marta Marco, Mima Riera i Javier Beltran protagonitzen Vides privades una comèdia sobre la química de l’amor del dramaturg anglès Noël CowardUna producció de La Brutal dirigida per Norbert Martínez i David Selvas

SINOPSIS

Què passa quan la teva nova parella et comença a fer preguntes sobre la teva relació anterior? Què sap? Què li has explicat? Si això passa el dia que has decidit convidar-la a un hotel rural amb encant, assegura’t que la teva ex-parella no hagi decidit fer exactament el mateix. Una comèdia sobre la passió, un camp de proves sobre l’amor el desig i el sexe.

Video

Fotos + fotos

Vides privadesVides privadesVides privadesVides privadesVides privades

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Guifré Badosa Solé

  És simpàtica i interessant però, tot i que entenc que es tracta d’una obra amb dues parelles els actors es dediquen massa estona a “enrotllar-se”. Arriba un moment que un comença a mirar el rellotge pensant “be, ja porteu dos-tres minuts, seguim amb l’obra o us deixem una mica d’intimitat”?

  15/05/2017

 • 12345

  Isabel Moya

  Sobre les relacions de parella i com les vivim amb els nostres vicis, manies, “exs”, forma de tractar-nos, etc. Molt divertida i molt profunda a la vegada. 4 actorassos a dalt de l’escenari i una direcció fantàstica. Ja l’he vist 2 vegades!

  18/04/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Un vodevil sobre la lluita de sexes i embolics de faldilles sota un vel de seriositat on moltes de les situacions es queden massa a prop de resultar ridícules i inversemblants. Una història… que de tan absurda no m’ha semblat creïble. Una comèdia amb alguns moments divertida, en d’altres apunta temes interessants però que, en global, resulta un pèl irregular. Malgrat aixó, els quatre actors defensen molt bé la proposta. Dóna gust veure a David Selvas i a Marta Marco divertint-se en una comèdia d’embolics com és aquesta. En canvi, Mima Riera i Javier Beltrán han estat molt desaprofitats. Els seus personatges no hi ha qui els entengui i són merament anecdòtics. En definitiva, una comèdia que distreu però sense massa pretensions

  08/04/2017

 • 12345

  Norma Cabré

  Vaig anar a l’estrena i l’obra em va agradar molt. La Brutal canvia el registre però segueix dient coses, coses punyents que et fan pensar, però també riure,riure MOLT!!
  És una comedia super divertida, actual i directa al fetge!!!!

  Felicitats!!!!

  07/04/2017

 • Dolo Dulo

  Bona! Un tip de riure. Recomanable 100×100. Una bona comedia! Molt ben interpretada per uns actors còmodes i entregats, que ho donen tot a l’escenari!

  Felicitats sou BruTals!!

  07/04/2017

 • Dolo Dulo

  Vides privades m’ha fet riure molt. El guió molt interessant, posta en escena molt bona, músiques molt ben triades! He passat una estona molt divertida i també m’ha fet pensar…. Se m’ha fet curta i m’agradaria tornar-la a veure!

  Els actors (tots 4) espectaculars: Brutal et seguirem!

  07/04/2017

 • 12345

  Anna

  Gran duel a dalt l’escenari, ràpida i divertida però també inquietant. No us perdeu la oportunitat de veure 4 Grans dalt l’escenari amb un registre ben diferent del que estem acostumats.

  07/04/2017

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Quizás porque el plantel de actores de esta obra me atraía muchísimo e iba con muchas expectativas pero he salido del teatro un poco decepcionado…
  La obra va sobre parejas. ¿Qué pasa cuando tu nueva pareja te empieza a hacer preguntas sobre tu relación anterior? ¿Qué sabe? ¿Qué le has contado?
  En resumen… lío de falsas y enredos!!

  David Selvas y Marta Marco en estado de gracia con sus personajes. Me he reído bastante con ellos. En cambio Mima Riera y Javier Beltrán muy desaprovechados. Sus personajes no hay quien los entienda y son meramente anecdóticos. Como la historia… que de tan disparatada no me ha parecido creíble. Una pena…

  29/03/2017

 • 12345

  lilian lobo mazon

  És molt divertida, amb grans actrius/actors i un guió gamberro. Es fa curta. Molt recomanable per a tothom.

  28/03/2017

Articles relacionats