Tot el que necessites per anar al teatre

Una giornata particolare

Una giornata particolare

Oriol Broggi dirigeix aquesta versió teatral de la pel·lícula Una giornata particolare (1977) de Ettore Scola amb Sophia Loren i Marcello Mastroianni. L’obra es planteja com un duel interpretatiu entre dos actors. En el seu moment ho varen fer Josep M. Flotats i Anna Lizarran, en aquesta ocasió són Clara Segura i Pablo Derqui els protagonistes d’aquesta història.

SINOPSI

Mentre la família nombrosa de l’Antonietta abandona la casa per anar a veure la marxa militar organitzada per Mussolini amb presència del mateix Hitler, ella descobreix que, al pis del costat, un home viu angoixat la resistència al règim feixista. Es coneixen, parlen i, de sobte, Antonietta descobreix que la vida pot tenir moltes contradiccions, pot anar molt més enllà de la seva petita quotidianitat com a mestressa de casa. Un intercanvi intens de poques hores que farà passar una bona estona als dos personatges però que, sobretot, els canviarà per sempre.

Video

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats

Clara Segura: "Mussolini atreia perquè era molt teatral"

Clara Segura: "Mussolini atreia perquè era molt teatral"

12 març 2015

Una giornata particolare d’Ettore Scola es va fer famosa per les grans actuacions de Sophia Loren i Marcello Mastroianni. Ara l’Antonietta i el Gabriele seran la Clara Segura i el Pablo Derqui, que tenen el repte de portar-los a l’escenari de la Biblioteca sota la direcció d’Oriol Broggi.

Llegir més... e

Rere els fogons d'Una giornata particolare

Rere els fogons d'Una giornata particolare

21 febrer 2015

La Perla 29 ha obert la porta de la Bilbioteca en els primers assajos amb públic d’Una giornata particolare i hem pogut veure en acció a Clara Segura, Pablo Derqui i Marcia Cisteró, sota la batuta d’Oriol Broggi.

Llegir més... f n