Tot el que necessites per anar al teatre

Un mosquit petit

Un mosquit petit

Vespre. Barcelona. Una casa de l’Eixample. La Raquel, cap de recursos humans d’una empresa multinacional, ha preparat un sopar molt especial per a algú que està a punt d’arribar. Poc abans que sigui l’hora de la cita, truquen a la porta i un desconegut inesperat, el senyor Fidel, es presenta al pis amb unes postres. L’home vol parlar un moment amb ella sobre el seu fill, en Toni, que tot just fa una setmana ha estat acomiadat de la mateixa empresa on treballa la Raquel. De mica en mica, el to cordial de la conversa anirà esdevenint cada cop més fosc i amenaçador.

Un mosquit petit
 explora les violències soterrades d’un sistema econòmic i social que justifica la desatenció a les minories i als més febles, en nom d’una implacable estabilitat que de vegades oblida quins són els valors de base del pacte democràtic. On hem de situar la frontera entre la responsabilitat de cadascú i el pes de les circumstàncies? Què s’amaga en l’espai sovint pantanós que diferencia la defensa de la venjança?

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Me había quedado con al espinita de ir a ver esta obra cuando la pusieron en el TNC. Fueron solo 5 días y enseguida las entradas se agotaron. Eso puso de manifiesto que la obra tenía que ser muy buena y cuando me enteré que la volvian a representar esta vez en el Almeria Teatre no me lo quise perder.
  Y ha sido una suerte!! Porque la obra me ha encantado!! Tiene una trama que no te deja ni un instante de respiro. Los acontecimientos se van sucediendo. A cada paso sorprende al espectador con un nuevo giro argumental y poco a poco la cosa se va poniendo serie.
  Los actores están magnificos, la escenografia correcta y suficiente.
  Quizás, por poner algo negativo, el final me pareció un poco flojo y desconcertante pero la obra vale mucho la pena. Recomendable!

  12/03/2014
 • M’ha sorprès. Feia temps que no veia teatre, senzillament, bo.

  Tots tres actors es llueixen. Pep, excel•lent, Isaac molt bé i, malgrat tenir un paper menys agraït d’interpretar, Ycobalzeta se’n surt amb una equilibrada i notable interpretació.

  Molt recomanable!

  10/03/2014