Tot el que necessites per anar al teatre

Top girls

Top girls

Top Girls és un mosaic de dones que creuen l’escena retratant a pedaços una imatge difosa de què és ser dona i tenir èxit amb un rerefons on el conflicte real és la contradicció entre l’èxit social i la derrota íntima i familiar.

SINOPSI

Marlene, una “noia top”, decideix celebrar la seva promoció laboral com a directora executiva de l’empresa on treballa organitzant un sopar al que assisteixen un curiós grup de dones que venen del món de la literatura, de l’art i de la història. Isabella Bird; una escriptora del segle XIX, Lady Nijo; una cortesana del segle XIII i més endavant una monja budista, Dull Gret; personatge feminista d’un quadre de Brueghel, Papesa Joana; una dona del segle IX que es fa passar per home arribant a ser Papa, i Pacient Griselda; la dona obedient de la faula The Clerk’s Tale. El vincle que relaciona aquest grup de dones és la seva lluita contra la opressió i el patriarcat. Tots aquests personatges mítics, desapareixen per donar pas a la vida real de Marlene: una atmosfera naturalista on descobrim un personatge encantador capaç de liderar i seduir les seves subordinades, els clients, la seva neboda, els homes, l’espectador.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Churchill, Zeller, Jelinek; un trident insòlit a la cartellera barcelonina

Churchill, Zeller, Jelinek; un trident insòlit a la cartellera barcelonina

26 novembre 2015

“Amb la crisi se segueix fent el mateix teatre que es feia abans, però sense diners. Enlloc d’aprofitar per fer una revolució creativa, s’ha apostat per fer tot el contrari: […]