Tot el que necessites per anar al teatre

Tenors

Tenors ens presenta les interioritats del món de la lírica i, en concret, dels tenors. A la direcció, Toni Sanz; a escena podrem gaudir dels tenors Ezequiel Casamada, Miquel Cobos i Albert Mora.

SINOPSI

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l’ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el “pinyol”, que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.

Reunits, per fi, un cop més, els tres tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

Video

Fotos + fotos

TenorsTenorsTenorsTenorsTenors

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Edu Alcaniz

  Muy buen espectaculo. La musica y la puesta en escena. Ademas con mucho humor.
  Los 70-75 min pasaron volando.

  19/11/2017

 • 12345

  Eva Roman Quingles

  M’ha sorprès gratament, uns tenors amb unes magnífiques veus combinat amb un humor molt bo i molt sa. Surts content després de veure aquest espectacle per la música i per l’estona que passes amb ells i rius sense parar. Us vull donar les gràcies!!!

  30/10/2017