Tot el que necessites per anar al teatre

Suite Toc núm 6

Les Impuxibles centren la seva peça Suite Toc num 6 en els col·lectius silenciats, en la desestigmatització dels trastorns mentals i en la deconstrucció dels relats oficials.

Sinopsi

Quins són els paràmetres que estableixen una societat sana? Un concert, un espectacle, un espai fronterer d’identitats velades per donar llum a un tema silenciat i amb poc espai en la nostra societat: la simptomatologia del TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu). Una aproximació a la perifèria dels discursos oficials contra l’hegemonia de les mirades imperants.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Emma E. Luna

  ¡Fantástica producción de Les Impuxibles!
  A lo largo de la obra, las protagonistas (y sus alter egos) nos conducen por el camino del “trastorno” de Clara Peya.
  La obra no solo visualiza una temática de la que poco se habla (la salud mental) si no que lo hace de una manera excelente: sin victimizar, sin prejuiciar. Simplemente narrando las vivencias a través de la voz empoderada de la protagonista (texto exquisito de María Velasco). Y no solo eso, sino que ofrece un lugar a otros relatos de la historia.
  Una mezcla genial de música, danza, actuación, poesía textual y visual en movimiento.

  11/10/2020
 • Jordi Casas Duocastella

  Primera obra que veig en l’era Covid19 gràcies a l’esforç del teatre Kursaal de Manresa per reprogramar-la al juliol. No podia tenir un retorn al teatre més estimulant, les coreografies d’Ariadna Peya i la música de Clara Peya s’entrellacen en aquesta obra centrada en les malalties mentals i en particular amb el Trastorn Obsessiu Compulsiu, amb un ritme vibrant al llarg de tota la funció.
  Potser ara té més sentit que mai la frase que pronuncia Clara Peya en un moment de l’obra: “tots estem malalts, i qui no ho està és perquè no té un diagnòstic”.

  21/07/2020
Articles relacionats
Les Impuxibles: “L’heteropatriarcat és molt salvatge”

Les Impuxibles: “L’heteropatriarcat és molt salvatge”

5 octubre 2020

Les Impuxibles recuperen l’espectacle Suite Toc Núm 6 a la Sala Beckett. La companyia, capitenejada per la coreògrafa Ariadna Peya i la compositora i músic Clara Peya i que completen Èlia […]