Tot el que necessites per anar al teatre

Sota zero

Sota zero

Sota Zero és la segona producció de la nova cia. La Peleona que tornen a Barcelona després de presentar amb èxit L’efecte perfecte al Volksbuehne de Berlín el passat mes d’octubre. Es tracta d’una comèdia negra on assistim a l’esfondrament del codi ètic d’una família en pro de mantenir l’ordre establert.

Una comèdia negra, una història d’intrigues, d’assassinats, de fantasmes, de secrets i coses no dites. Però per damunt de tot és la història d’una família. Amb l’excusa del gènere policíac i de misteri, l’obra s’endinsa en la complexitat de les relacions familiars i tot el que les envolta. Enveges, atraccions inconfessables, competitivitat, tendresa, pors, unió, protecció, clan. Tots aquests conceptes planegen sobre aquest thriller amb tocs de vodevil que també reflexiona sobre els petits (o no tan petits) pecats que tots amaguem.

SINOPSI

La Sònia i en Miqui acaben de comprar-se un pis. Avui el presentaran a la seva família en un sopar d’inauguració. Estan immersos en els preparatius quan Sònia es veu envolta en un terrible accident que acaba amb la vida del seu germà. Incapaç d’explicar res al seu company per no preocupar-lo, intenta que el curs dels esdeveniments continuï amb la major “normalitat” possible… Sònia amaga el seu gran secret i continua preparant l’esperat sopar. Però com podrà aguantar la temptació de confessar? Com justificar l’absència del seu germà la nit de la inauguració? Com amagar el cos? Com ignorar l’esperit del difunt i, sobretot, com aconseguir que la seva germana, vident amateur, no ho descobreixi tot?

A més, Sònia se les haurà de veure amb la vídua del seu germà, Marifeli, embarassada de nou mesos i recentment abandonada pel difunt. Per acabar de complicar la cosa, rebran la visita d’un incòmode ex-amant de Sònia desaparegut fa molt de temps. Amb tots aquests elements, el que caldrà veure és, com s’ho fan per sopar alguna cosa.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Luba
  Luba

  Me ha encantado esta obra. Ademas de tener una historia muy bien pensada, es original y moderna por su puesta en escena y su interpretacion corporal. Y sobre todo, cuenta con unos actores de mucho talento. Gracias por las risas :)

  19/02/2015
 • Blanca Comajuncosa

  Ha estat una experiència molt positiva. Ja que la situació del públic és gairebé dins de l’escenari, es pot dir que ha estat un plaer compartir aquest sopar tan inusual amb els actors. Gràcies.

  03/02/2015
  • Sala Atrium

   Moltes gràcies a tu Blanca! Per venir a Atrium però sobre tot per compartir la teva opinió i valoració en aquest post

   03/02/2015
Articles relacionats

L'”efecte cubata” de La Peleona: riu, després ja veurem…

21 gener 2015

La companyia La Peleona estrena aquesta setmana les seves dues primeres obres, L’efecte perfecte i Sota Zero, una a la Sala Beckett i l’altra a la Sala Atrium. Dues peces […]