Tot el que necessites per anar al teatre

Solitud

Solitud

Alicia Gorina dirigeix a actors com Pol Lòpez a la versió teatral de Solitud de Caterina Albert, més coneguda com a Víctor Català. A l’obra descobriràs un dels personatges femenins més apassionants que han nascut dins la literatura catalana.

Solitud és un periple d’una enorme intensitat vital, marcat per la magnètica descoberta del desig, el cru aprenentatge de la soledat i la lúcida comprensió dels dolors que pesen sobre el món.

«Passat Ridorta havien atrapat un carro que feia la mateixa via que ells»… L’inici de l’obra més coneguda de Víctor Català és una invitació a capbussar-se en la fascinant riquesa literària de Solitud, i ens prefigura alguns temes com el paisatge com a vocabulari per expressar l’existència, l’animalitat enfront de l’evolució cultural i tècnica, o el temps com a geografia humana.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El TNC presenta l’Epicentre Pioneres, un homenatge a les veus femenines oblidades

El TNC presenta l’Epicentre Pioneres, un homenatge a les veus femenines oblidades

27 febrer 2020

El Teatre Nacional de Catalunya ha presentat l’Epicentre Pioneres, una iniciativa que vol ajudar a rescatar d’un oblit particularment injust algunes de les veus femenines fonamentals per comprendre millor la […]