Tot el que necessites per anar al teatre

Sacarina

Sacarina

Sacarina és una obra de La Ruta 40, responsables de l’èxit El llarg dinar de Nadal, sobre com el desig pot corrompre l’home.

Sinopsi

En una Barcelona poc atractiva, dos actors poc hàbils i un gos lleial, sota la direcció d’un productor indesitjat, seguint les instruccions d’un autor no present, preparen l’enregistrament de l’episodi pilot d’una ficció televisiva poc atractiva. Encara creient en la possibilitat d’una feina justament remunerada, somien amb una ciutat millor que els dóna l’oportunitat de portar una vida digna. Però és un somni que continua sent un somni, perquè viuen a la ciutat de la construcció i la moda. En un món insatisfactori, la desobediència i la mentida, per necessitat o per virtut, són la base de les relacions personals, actuen com a motor d’acció i donen els seus bons resultats. Al final, dels quatre personatges, almenys la meitat arriben a la seva intenció. Però, qui? Aquesta és una història antiga. Una història tan antiga com el món. Que curiosament roman actual.

És la història de com el desig pot corrompre l’home. I com l’home es deixa corrompre fàcilment. Sobretot si l’entorn en què viu no només ho accepta, sinó que ho exigeix. Una història de supervivència al cap i a la fi.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Jordi Casas Duocastella

    Un actor, una actriu i un productor de televisió intercanvien converses sobre una feina conjunta. Es parla de feines precàries, de gentrificació, de la ciutat. Les converses flueixen amb més o menys interès, però el conjunt no acaba de quallar i l’obra no acaba sent rodona.

    30/03/2021
Articles relacionats
La Ruta 40 estrena al Maldà ‘Sacarina’, una comèdia sobre la supervivència a Barcelona

La Ruta 40 estrena al Maldà ‘Sacarina’, una comèdia sobre la supervivència a Barcelona

13 febrer 2020

El Maldà ha presentat el nou espectacle de La Ruta 40, que torna a la sala, després de l’exitós El llarg dinar de Nadal, i ho fa amb un text contemporani de Davide Carnevali, Sacarina. En el […]

El Maldà omple d’històries reals i properes la seva nova temporada

El Maldà omple d’històries reals i properes la seva nova temporada

14 setembre 2019

Els Pirates Teatre celebren 6 anys al capdavant de la gestió de l’emblemàtica sala El Maldà amb una programació que és composa de 7 espectacles d’estrena, 4 èxits de la sala […]