Tot el que necessites per anar al teatre

Pulmons

Pulmons

“Podria volar a Nova York i tornar tots els dies durant set anys i, encara així, no estaria deixant una petjada de carboni tan gran com si tingués un fill. Deu mil tones de CO2. Aquest és el pes de la Torre Eiffel. Estaria donant a llum a la Torre Eiffel.”

En un moment d’ansietat global, terrorisme, canvi climàtic i inestabilitat política, una jove parella contempla tenir un fill. Si s’ho pensen massa, no ho faran mai. Però si no s’ho pensen bé, podria ser un desastre. Volen tenir un fill basant-se en les raons correctes però… quines són les raons correctes? I què serà el primer que es destruirà, el planeta o la relació?

L’obra de Duncan Macmillan dóna veu, a través de dos personatges imperfectes però profundament humans, a una generació per a la qual la incertesa és una forma de vida.

 

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Carme MS

  Ahir teatre del gran en un teatre petit -Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia-. “Pulmons” de Duncan Macmillan.
  El Pau Roca i la Carlota Olcina fan una feina espectacular. Als 2 min. de començar l’obra ja va desaparèixer tot i només els veia i escoltava a ells dins l’escenari. Estava totalment immersa dins l’obra. Entranyable, divertida, tràgica, actual. En fi 1000% recomanable. Llàstima que acabi el dia 15. Hauria d’estar molt més en cartell, perquè molta més gent tingués oportunitat d’anar al teatre i gaudir d’aquesta magnífica obra.

  13/06/2014
 • Laura SP

  Ha sido una obra que te engancha desde el principio…con momentos de dulzura…con otros más tensos…como la vida misma! El tema que tratan o mejor dicho los muchos temas que tratan, son reales, palpables,… como aire que entra en “pulmons”. Una obra que a nadie podrá dejar indiferente. Los actores con una magia increíble entre ellos y llevando la historia en escena. Totalmente recomendable!

  02/06/2014
 • Mr. Buyère

  Una obra propera, honesta, humana, que toca temes d’actualitat fervent, que arriba a qualsevol espectador de qualsevol edat on el punt clau radica en l’actuació de Pau Roca i Carlota Olcina, dos actors compromesos, que s’hi deixen les restes per donar personalitat i vida als personatges.

  16/05/2014
 • NEUS MÒNICO FERNÁNDEZ

  Un duet amb molta química.Una Carlota Olcina espectacular !!!!!!.
  Una obra divertida,actual ,on en molts moments ens veiem reflexats davant d’un mirall.
  La recomanem a tothom.
  La sala plena i aplaudiments interminables.

  13/01/2014
Articles relacionats

Pau Roca: “Fem un esforç brutal perquè vingui més gent al teatre”

7 gener 2015

Sixto Paz va estrenar el gener passat Pulmons, de Duncan Macmilian, i va omplir la Sala Beckett funció rere funció. Al maig hi van tornar amb el mateix èxit i […]

UNS PULMONS PER OXIGENAR EL TEATRE

7 gener 2014

Com plantejar-se tenir un fill en un conext de crisi econòmica, inestabilitat política, canvi de valors i amb un canvi climàtic que amenaça apocalíptic? Aquesta és la inquietud dels protagonistes […]