Tot el que necessites per anar al teatre

No cal anar a l'Havana

No cal anar a l'Havana

No cal anar a l’Havana és un brindis pel qui som aquí i pels qui hi han estat abans que nosaltres. Un brindis per celebrar la vida i les havaneres. Sovint tenim la mirada plena de prejudicis sobre el nostre patrimoni cultural. Som, al capdavall, el resultat d’una llarga transmissió de cançons, dites, poemes i balls que configuren el nostre imaginari col·lectiu.

Aquest espectacle vol ser un homenatge a les nits de rom cremat i a les cançons heretades dels nostres avis, als versos que van inspirar d’altres versos. Un calidoscopi per supera prejudicis, per somriure, per fer-nos companyia.

Aquest espectacle vol ser un homenatge a les nits de rom cremat i a les cançons heretades dels nostres avis, als versos que van inspirar d’altres versos. Un calidoscopi per superar
prejudicis, per somriure, per fer-nos companyia i com diria el mestre Josep Pla perquè la vida anà passant imperceptible. No vaig comprendre res. ¿Qui comprèn aquest món?

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • M’ho han recomenat i ha valgut la pena! Bravo per la companyia! Estava avisada, una calor insuportable!

  21/07/2019
 • Imperdible!
  Hem rigut, ens hem emocionat, hem begut cremat i en definitiva hem fet un viatge a la infància però també a la vellesa. Una obra fresca, plena de cançons però també de poesia i de gamberrades.
  Un caramel per l’estiu!!
  No us la perdeu, seran fins al 04 d’Agost al teatre la Gleva.

  21/07/2019
 • Fresca, divertida, refrescant i amb molta música i poesia.
  Una obra perfecte per l’estiu i per acabar la temporada.
  Moments molt bonics. Hem sortit amb un somriure d’orella a orella!

  100% recomanable!

  21/07/2019