Tot el que necessites per anar al teatre

La nena dels pardals

La nena dels pardals

Nou espectacle de l’equip artístic de l’Endrapasomnis, premiat per la crítica Millor espectacle familiar 2014 amb la música en directe de la Tresca i la Verdesca.

Sinopsi

Quan a la Xina s’ordena exterminar tots els pardals perquè es mengen gran part de les collites, una nena decideix salvar-ne tants com pugui. El valerós gest d’aquesta nena petita serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens basat en un fet històric.

Video

Fotos

La nena dels pardalsLa nena dels pardalsLa nena dels pardalsLa nena dels pardals

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats

Quan Mao va declarar la guerra als pardals

Quan Mao va declarar la guerra als pardals

27 febrer 2017

La companyia Teatre al Detall, Premi de la Crítica 2014 al millor espectacle familiar per L’endrapasomnis, estrena nou espectacle familiar: La nena dels pardals. Una història inspirada en el conte de Sara Pennypacker situat a la Xina de Mao Zedong, quan es va declarar la guerra als pardals dins d’un projecte per augmentar la producció agrícola anomenat ‘Gran Salt Endavant’. L’obra, que compta amb les il·lustracions de Noemí Villamuza i la música en directe de La Tresca i La Verdesca, es podrà veure al Sant Andreu Teatre (Sat!) del 4 al 19 de març.

Llegir més... n