Tot el que necessites per anar al teatre

La nena dels pardals

La nena dels pardals

A partir del conte de Sara Pennypacker, La nena dels pardals, Jordi Palet i Teatre al Detall ofereixen aquest espectacle amb música en directe de la Tresca y la Verdesca.

Sinopsi

Quan a la Xina s’ordena exterminar tots els pardals perquè es mengen gran part de les collites, una nena decideix salvar-ne tants com pugui. El valerós gest d’aquesta nena petita serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens basat en un fet històric.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Avui ha tocat sessió matinal per anar al TNC i dur a la meva néta Gemma a veure aquest espectacle que inspirat en el conte de Sara Pennypacker ha escrit Jordi Palet i que magníficament dirigeix ​​Joan Maria Segura Bernadas. Una petita joia de teatre familiar que encara que està dirigit al públic infantil, per als que és un imprescindible, no deixa de ser totalment recomanable per als adults. Encara que darrerament hi ha hagut un avenç positiu en aquest gènere, no tot s’hi val i aquesta és una clara mostra d´un treball d’una immensa qualitat i que per al públic a qui va dirigit els fa arribar un missatge esperançador. Magnífica la posada en escena, l’escenografia i les projeccions digitals. Extraordinària la part musical tant la música com les cançons que en viu interpreten els tres components de La Tresca i la Verdesca. I sublim la interpretació de Txell Botey i Xavi Idañez de la companyia Teatre al Detall. Merescudíssims els premis que ja ha rebut i tant de bo li vinguin més. I com ja he dit, un imprescindible.

    03/11/2019
Articles relacionats
Teatre per a tothom. Arrenca la tercera edició del Simbiòtic Festival

Teatre per a tothom. Arrenca la tercera edició del Simbiòtic Festival

19 novembre 2018

La tercera edició del Simbiòtic Festival es celebrarà del 30 de novembre al 2 de desembre al Teatre Lliure de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d’un festival únic a la ciutat, […]

Quan Mao va declarar la guerra als pardals

Quan Mao va declarar la guerra als pardals

27 febrer 2017

La companyia Teatre al Detall, Premi de la Crítica 2014 al millor espectacle familiar per L’endrapasomnis, estrena nou espectacle familiar: La nena dels pardals. Una història inspirada en el conte de […]