Tot el que necessites per anar al teatre

Muñeca de porcelana

Muñeca de porcelana

Muñeca de porcelana és la catorzena obra de David Mamet, autor americà de clàssics com “Oleanna”, “American Buffalo”, “Glengarry Glen Ross”, així com de guions cinematogràfics com “El carter sempre truca dos cops” i “Els intocables d’Eliot Ness”. Aquesta versió està protagonitzada per José Sacristán i Javier Godino, i dirigida per Juan Carlos Rubio.

SINOPSI

Un milionari li acaba de comprar un avió a la seva jove promesa com a regal de bodes. La seva intenció és jubilar-se i dedicar-se per complet a ella. Durant el seu últim dia a l’oficina abans de reunir-se amb ella, instrueix al seu jove ajudant per a poder atendre els seus negocis des de la distància. Però just abans de sortir rep una trucada d’última hora que desitjarà no haver rebut mai.

Estan els poderosos lliures de rendir comptes pels seus actes? Existeix una èlit que mou els fils amb capacitat per canviar el rumb dels esdeveniments amb només una trucada? El poder de la política, l’economia i els mitjans de comunicació són els temes centrals d’aquesta obra.

 

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Pau Rosell Simón

    erri

    14/03/2017
Articles relacionats
‘Muñeca de porcelana’, una colonoscòpia del poder protagonitzada per José Sacristán

‘Muñeca de porcelana’, una colonoscòpia del poder protagonitzada per José Sacristán

1 febrer 2017

David Mamet diu que Muñeca de porcelana és millor que el sexe oral; José Sacristán assegura que és una colonoscòpia del poder. Titulars servits en safata a banda, ens trobem davant la primera producció […]