Tot el que necessites per anar al teatre

Mrs. Brownie: Cia. Teatre Nu

Mrs. Brownie: Cia. Teatre Nu

Mrs. Brownie ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entrenyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.

A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat Mrs. Brownie mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Hebert Parodi

    Titella, cabaret i una mica de gastronomía. A priori, pinta raro. Però resulta que la manipulació titellaire, la Mrs Brownie vella i també la jove (encara millor!), la veu i interpretació de la Laura Guitera, la música i l’hilarant pianista… ens regalen una bona estona d’entreteniment. Al mateix temps, un cop copsats aquests talents i treball, veus que podia haver anat més enllà.
    Surts havent passat una bona estona, però també, veient que has assistit a un conjunt de cançons molt bones i excel•lentment interpretades… on hi cabia més dramatúrgia, més història. .
    Una diva del soul i el funky, ja vella, recorda els seus dies de glòria, els llums de les sales de concerts i la foscor de la solitud. Amb humor, molt d’humor, la veiem cantar els seus grans èxits, amb nostàlgia però també amb ganes de traspassar-nos l’alegria que sentia quan cantava les seves cançons. També ens fa partícips de la seva addicció a la xocolata, els brownies, part que em va sobrar, ves.

    10/12/2017