Tot el que necessites per anar al teatre

Losers (perdedors)

Losers (perdedors)

La comédia romàntica Losers a La Villarroel

Losers és una comèdia romàntica. Ella es diu Sandra i és una soltera que voreja els quaranta, que està tan perduda com quan en tenia 15 i que busca l’amor desesperadament. El busca a tot arreu, fins i tot a internet, encara que ho trobi de losers. Ell, el Carles, és un dependent d’una botiga de telefonia mòbil de més de quaranta, que acaba de ser abandonat per la seva nòvia, que se n’ha anat amb un teleoperador colombià. Ella va a la botiga per donar de baixa el mòbil de la seva mare morta, i el que havia de ser un trànsit avorrit i pesat es converteix en el dia més important de la seva vida.

Una comèdia romàntica sol acabar amb el primer petó dels protagonistes, però Losers no, Losers va més enllà. Què passa després? L’enamorament i l’amor són molt bonics i molt idíl·lics, però el dia a dia potser és una mica més difícil, i una mica menys de color de rosa. La Sandra i el seu venedor hauran de conviure amb les particularitats de l’altre, i els nostres protagonistes tenen unes peculiaritats ben peculiars. Així doncs, la comèdia està servida.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • El text de Marta Buchaca pot ser molt interessant, l’actuació de l’Alba segur que és genial… és molt bona actriu, però ho sento, dubto molt que en Jordi Díaz faci una bona interpretació… per mi mai ha estat així… no és mai creïble i acostuma a estar molt tens. Sento discrepar

    01/06/2014
  • Llorenç Prats Canals

    He anat a veure Losers un dissabte a la tarda, després de treballar tot el dia, i m’ho he passat de conya. Ja em feia por anar a veure una altra obra de dos personatges, però no, aquesta vegada n’hi havia prou i de sobra. Losers és una comèdia romàntica, sí, però et deixa tan bon gust de boca com la Preetty Woman que esmenten i versionen en un moment. És una comèdia ben escrita, correctament muntada i amb una feliç interpretació. Del Jordi Díaz ja m’ho esperava, és un actor que trobo que se l’aprofita poc, però l’Alba Florejachs no l’havia vist mai (que voleu que us hi digui) i ha estat un descobriment: quin tros d’actriu! quina diversitat de registres! quina naturalitat i eficàcia!… Hi ha estones que sembla que el Jordi Díaz s’aturi a mirar-la. La quantitat de bons actors i actrius que tenim al nostre teatre seria per celebrar-ho, si no haguessin de malviure. Si un dia tenim un país, hem de fer valdre aquest potencial! Gràcies nois, i gràcies també a la Marta Buchaca, ha estat una estona molt feliç.

    03/05/2014