Tot el que necessites per anar al teatre

Los Galindos: Udul

Los Galindos: Udul

La companyia, Premi Nacional de Cultura 2016 Los Galindos presenta Udul, un espectacle que es desenvolupa a l’interior d’una iurta, una carpa de 9 metres. Una proposta de circ visceral on l’objectiu dels personatges que hi surten, per sobre de tot, és seguir existint.

Sinopsi

«[…] No volien deixar-se vèncer per la indiferència, els agradava obsessionar-se en afers il·lusoris i proeses poc probables. Les limitacions físiques esdevenien un divertiment i un repte a extrapolar. Qualsevol pretext per superar el ridícul, tot afer que provoqués estranyesa i pertorbés l’ordre establert de la lògica de les relacions humanes, era benvingut a les seves festes i funcions, volien viure per riure, riure per sorprendre’s i sorpreses que els deixessin muts, meravellats de bellesa o desconeixença. Deien: “Són temps convulsos, l’estranyesa s’imposa, a la recerca d’una naturalitat singular, de la quotidianitat inesperada, de la lògica suspesa.»

Encontres i desavinences, falses cortesies… Són algunes de les situacions que protagonitzen els personatges d’aquest espectacle, un muntatge de circ que transcorre en un escenari rodó i envoltat dels espectadors. Som dins la carpa de fusta i lona que, des de l’any 2011, acull els espectacles d’aquesta companyia i que s’inspira en les iurtes dels mongols. Entreu-hi perquè, dins d’aquest espai, assistireu al joc de contínues entrades i sortides d’uns artistes que afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix. Aquí veureu que el circ, el vodevil i les varietats tenen un clar parentiu, d’aquí que els artistes d’UduL retin homenatge a uns gèneres especialment populars i directament connectats amb els espectadors.

Video

Fotos + fotos

Los Galindos: UdulLos Galindos: UdulLos Galindos: UdulLos Galindos: UdulLos Galindos: Udul

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats

Per Nadal, dies de circ

Per Nadal, dies de circ

24 novembre 2018

Redactor: Marcel Barrera / @marcelbarrera Moltes famílies remenen agendes i buscadors a Internet per trobar la millor proposta de circ, que desperta un especial interès cada Nadal. Entre l’espectacularitat dels […]

Llegir més... tb