Los Galindos representaran ‘UduL’ a la Plaça Margarida Xirgu

Redacció

La companyia de circ Los Galindos presenta el seu espectacle UduL que es farà a la carpa / iurta de la companyia instal·lada a la plaça Margarida Xirgu els dies 22, 23, del 27 al 30 i del 2 al 4 de gener. L’espectacle està recomanat per a nenes i nens a partir de 7 anys.

La iurta de Los Galindos és una petita carpa que confereix a aquesta companyia de circ d’una entranyable proximitat. Aquest torna a ser l’espai que acull la seva nova producció, un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix. Un espectacle de circ visceral on l’objectiu dels personatges és, per sobre de tot, seguir existint.

Premi Nacional de Cultura 2016, Los Galindos són un referent del circ català. Des de l’any de la seva fundació, el 1996, han creat tretze espectacles. Han estat pioners en la incorporació del trapezi volant en espectacles de circ de carrer.

A UduL, parlen d’encontres i desavinences, falses cortesies… i tot un seguit de situacions que transcorren en un escenari rodó i envoltat dels espectadors. Dins d’aquest espai, assistim al joc de contínues entrades i sortides d’uns artistes que afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix. En l’obra, el circ, el vodevil i les varietats tenen un clar parentiu, d’aquí que els artistes d’UduL retin homenatge a uns gèneres especialment populars i directament connectats amb els espectadors.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!