Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 22,00€

Comprar Entrades

Lluís Homar: Cyrano

Lluís Homar: Cyrano

Lluís Homar, recentment guardonat amb el Premi Butaca al millor actor, es posa a la pell de Cyrano acompanyat de Joan Anguera, Aina SánchezAlbert Prat i Àlex Batllori i de l’equip artístic que ja va triomfar amb ‘Terra Baixa’: Pau Miró a la dramatúrgia i direcció, Lluc Castells a l’escenografia i vestuari i Sílvia Pérez Cruz a la música original.

SINOPSI

Després de l’èxit artístic i de públic de ‘Terra Baixa’, Lluís Homar i el festival Temporada Alta tornen a impulsar una projecte teatral singular. I per fer-ho, s’envolten de grans professionals amb gran experiència i excel·lència en el seu camp per fer arribar al públic un muntatge impecable.

Amb Pau Miró i Oscar ValsecchiHomar forma un tàndem creatiu que els duu a abordar els clàssics amb una mirada sensible i actual buscant els punts de confluència entre els temes de la literatura universal i les preocupacions de qualsevol ciutadà.

Lluís Homar protagonitza el clàssic d’Edmond Rostand, per posar-se el nas d’un dels soldats poetes més famosos de la història del teatre: Cyrano de Bergerac.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Lluís Homar: CyranoLluís Homar: Cyrano

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Nos ha encantado la puesta en escena y la interpretación teatral Magistral LLuis Homar!

  17/03/2018

 • 12345

  Patricia Fernandez Pomponio

  Brillante !!!!!!

  11/02/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Un clàssic amb pocs actors i treball escènic però el poder de la paraula i el gran Lluís Homar paguen la pena.

  05/02/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Un muntatge d’aires renovadors sota la dirección de Pau Miró amb una escenografia i una vestimenta inspirades en la blancor del món de l’esgrima. Una particular adaptació teatral que, si bé no canvia ni una gota el significat de l’obra original, per a mí té un inconvenient, l’escenografia no em va ajudar a sentir-me dins de l’escena. Un bon treball en equip destacant un Lluís Homar que es calça el perspicaç i romàntic nas de Cyrano regalant-nos una interpretació sublim. Per saber-ne mnés entra a https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2017/12/29/cyrano/

  29/12/2017

Articles relacionats