Tot el que necessites per anar al teatre

Les pècheurs de perles

Les pècheurs de perles

Les pècheurs de perles, un muntatge intel·ligent i actual protagonitzat per John Osborn i Dmitry Korchak, que uneix l’òpera amb un reality.

De l’antiga Ceilan a un reality televisiu del segle XXI. L’altre gran títol de l’autor de Carmen, que sintetitza la fascinació per l’Orient Llunyà, torna al Liceu amb un muntatge brillant de la jove directora escènica Lotte de Beer. Les pêcheurs de perles parteix d’un triangle amorós en el context d’un rerefons religiós, rellegit ara en un espectacle de modernitat indiscutible, però respectuós amb el subtext inherent a l’obra. L’omnipresència del cor representarà en aquesta posada en escena un viatge que va de la tolerància a la violència, sempre amb el clima eteri de la singular, delicada i alhora exuberant partitura de Georges Bizet.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Victòria Oliveros Layola

    Musicalment, bastants aries una mica conyàs, duets molt millors i altres moments francamemt notables. Bakanova la millor de llarg regalant-nos uns moments extraordinaris. Per contra, el tenor lírico-lleuger John Osborn va mostrar una veu espècialment decebedora.
    Cal fer un monument a Lotte de Beer i a qui més faci falta per la direcció artística per aquesta innovadora i magnífica posada en escena.

    11/06/2019
Articles relacionats
La jove directora Lotte de Beer converteix ‘Les Pécheurs de perles’ de Bizet en un reality show

La jove directora Lotte de Beer converteix ‘Les Pécheurs de perles’ de Bizet en un reality show

12 maig 2019

Feia més de 50 anys que Les pêcheurs de perles de Georges Bizet no es representava al Liceu. El 13 de maig s’estrena en la seva versió francesa per primer cop a Barcelona i ho farà […]