Tot el que necessites per anar al teatre

La Roda: Pastorets, la gran aventura!

La Roda: Pastorets, la gran aventura!

La veterana companyia de teatre familiar La Roda Produccions, presenta Pastorets, la gran aventura!, una original versió d’aquest clàssic nadalenc que comptarà amb la intervencó del públic assistent.

Sinopsi

Nens i nenes, us donem la benvinguda al teatre… Ep! Què passa? Què és aquest soroll? De qui és aquella ombra que es mou entre les cortines? És en Satanàs? Em sembla que ens ha deixat tancats aquí dins. Ens haureu d’ajudar a sortir!!

La Laia i el Roc intenten representar Els Pastorets però no podran aconseguir-ho si no superen totes les proves que els posa el malvat Satanàs. I, per fer-ho, necessitaran la vostra ajuda. Haureu de fer de detectius per superar aquest joc interactiu i, entre tots i totes, obrir les portes del teatre per representar Els Pastorets. Comptem amb vosaltres?

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Avui hem portat a la nostra néta al Tantarantana per veure aquest espectacle nadalenc que porta la companyia La Roda. La trama gira al voltant d’un noi i una noia la Laia i en Roc que volen representar els pastorets però una malifeta de Satanàs fa que tanqui les portes del teatre i tots quedem allà atrapats. Amb la intervenció del públic grans i petits, han de superar diverses proves amb diferents jocs i claus perquè siguin alliberats. Entre prova i prova no falten les cançons i dites populars tot això interpretat amb gran encert per Laura Muñoz i Miguel Ángel Sánchez que tenen un magnífic do per connectar amb els xavals. Les proves se superen però els pastorets es queden al tinter. Un espectacle diferent i per descomptat recomanable, però demà divendres és l’última representació.

    04/01/2019
Articles relacionats
Les 5 propostes teatrals del Tantarantana per aquest Nadal

Les 5 propostes teatrals del Tantarantana per aquest Nadal

10 desembre 2018

El Teatre Tantarantana, seguint la seva àmplia i interessant oferta teatral d’aquesta temporada, proposa per aquest Nadal cinc espectacles tan diferents com atractius per als diferents tipus de públics. Us […]