Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 24,00€

Comprar Entrades

La resposta

La Resposta és una commovedora obra de Brian Friel sobre la fragilitat de l’ànima humana amb un repartiment de luxe encapçalat per Emma Vilarasau i David Selvas, sota la direcció de Sílvia Munt.

Sinopsi

A Give me your answer, do! (títol original) Brian Friel ens explica la història de Tom (David Selvas) i Daisy Connoly (Emma Vilarasau). La parella està esperant la visita de David Knight, un agent literari nord-americà que està estudiant l’obra literària de Tom per si la pot vendre a la Universitat de Texas. Un esdeveniment que els permetria aconseguir l’anhelada seguretat econòmica. Durant el cap de setmana els Connoly també reben dues visties més: la dels pares de la Daisy i la d’un amic escriptor i la seva dona. En aquest entremat de relacions humanes i familiars també hi ha la Bridget, la filla discapacitada mental que, amb la seva absència, endureix el drama. Una història que conduirà a l’espectador a un laberint de sentiments, ironia i drama.

SOBRE L'EQUIP

Sílvia Munt fa realitat un vell projecte personal i porta a l’escenari l’obra d’un autor irlandès que, a Catalunya, coneixem especialment per muntatges com Afterplay (vista el 2013), Traslations (2014) i Dansa d’agost (2016). La directora té a la seva disposició un repartiment de luxe encapçalat per Emma Vilarasau i David Selvas però que aplega molts altres grans noms de la nostra escena.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.

Articles relacionats