Sílvia Munt dirigeix ‘La resposta’ al Teatre Goya

Redacció

En el marc del Grec 2018 Festival de Barcelona, el Teatre Goya estrena La resposta, la nova obra dirigida per Sílvia Munt. Es tracta de la versió en llengua catalana de Give me your answer, do! del dramaturg Briel Friel. Munt ha explicat en roda de premsa que “és la primera vegada” que la convoquen “per participar en el Grec com a directora” durant la seva trajectòria. “Això indica una mica com està el panorama”, ha afegit.

No obstant aquest apunt, s’ha mostrat molt contenta amb l’oportunitat de portar a escena aquesta obra que li agrada tant i amb set intèrprets a sobre de l’escenari: “tot un luxe en els temps actuals”. D’altra banda, Francesc Casadesús, director del festival ha explicat que, en realitat, “ha estat el resultat de la seva convicció com a directora. Tot i no lligar del tot amb el tema del Grec d’enguany, em va convèncer i jo vaig haver d’acceptar, ja que la meva feina és respectar la visió dels artistes”.

La resposta és una història punyent que, en paraules de la seva protagonista, Emma Vilarasau, “parla de la soledat i de l’espera d’allò que necessitem que arribi però no tenim cap certesa de què arribarà mai”. Finalment, la directora ha declarat que ha intentat “treure tot el que hi ha d’artifici a la recerca d’una veritat escènica perquè l’obra demana molta sinceritat”.

L’espectacle està protagonitzat per Emma Vilarasau, David Selvas, Carme Fortuny, Ferran Rañé, Àlex Casanovas, Àngels Gonyalons i Eduard Buch.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!