Tot el que necessites per anar al teatre

La función que sale mal

A partir de 18,15€
Comprar Entrades
La función que sale mal

La comèdia La función que sale mal és un gran espectacle ple d’embolics i accidents divertidíssims, una barreja entre Monty Python i Sherlock Holmes. Les reeixides productores Som Produeix (Billy Elliot, West Side Story), NEARCO, Coure i Olympia Metropolitana (Taxi, El sopar dels idiotes, L’estranya parella) han portat aquest espectacle a Madrid. Una garantia de qualitat i comèdia d’alt nivell! Després del seu èxit aclaparador al West End de Londres i a Broadway, Nova York, on va guanyar el Premi Olivier 2015 a la Millor Comèdia.

Sinopsi

La comèdia La función que sale mal ens presenta a un grup de teatre amateur en l’estrena de la seva obra de misteri en la qual, com el mateix títol suggereix, tot el que pot sortir malament, surt malament! Els actors propensos als accidents lluiten contra totes les adversitats fins a la baixada final de l’teló, amb unes conseqüències divertidíssimes i que aconsegueixen que qualsevol esclati del riure.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Balañà aposta per una temporada teatral amb grans musicals i molt humor

Balañà aposta per una temporada teatral amb grans musicals i molt humor

Fa 4 dies

El Grup Balañá, empresa que gestiona els teatres Borràs, Coliseum i Tívoli, ha anunciat quins seran els ingredients de la seva cartellera per aquesta nova temporada acabada d’estrenar: reinvenció, cares […]