Balañà aposta per una temporada teatral amb grans musicals i molt humor

Redacció

El Grup Balañá, empresa que gestiona els teatres Borràs, Coliseum i Tívoli, ha anunciat quins seran els ingredients de la seva cartellera per aquesta nova temporada acabada d’estrenar: reinvenció, cares conegudes i companyies consolidades, humor i grans musicals.

Els cinemes Bosques i l’Aribau albergaran propostes teatrals

L’empresa, propietària també d’equipaments com La Monumental i diferents sales de cinema, ha anunciat que transformarà dues sales de cinema en teatre. En concret la sala 9 dels Cinemes Bosques, al barri de Gràcia, albergarà, seguint les petjades del Club Capitol la nova proposta en solitari de Bruno Oro: Sí o no?

D’altra banda, el Cinema Aribau celebrarà els seus 60 anys de vida amb un Hamlet especial, a mig camí entre el teatre i el cinema, amb direcció d’Oriol Broggi (La Perla 29) i amb Guillem Balart com a protagonista. La proposta es podrà veure els mesos de desembre i gener.

L’actor Guillem Balart, durant una presentació d’un muntatge de La Perla 29

Els musicals de gran format i l’humor omplen la cartellera

La primera gran aposta de la temporada será el musical Cantando bajo la llúvia al Teatre Tívoli, una producció de Nostromo Live, responsables d’èxits com La tienda de los horrores o La jaula de las locas, que tornarà al febrer del 2022. El musical dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix amb coreografies de Miryam Benedited, està protagonitzat per Ivan Labanda i Diana Roig (més informació aquí).

El mateix teatre albergarà també el retorn de A chorus Line, amb direcció d’Antonio Banderas. L’espectacle, suspès per l’inici de la pandèmia, estrena nou protagonista, Manuel Banderas, de moment només durant la seva estada a Madrid. Paral·lelament la dansa i el flamenc també tornarà al Tívoli de la mà d’una habitual, la bailaora Sara Baras portarà el seu espectacle Sueños. Consulta tota la temporada del Teatre Tívoli aquí.

El Teatre Coliseum, per la seva banda, es transformarà de nou amb la casa de La Cubana. La companyia de Sitges celebrerà els seus 40 anys de trajectòria amb Adeu Arturo, una obra orquestrada al voltant d’un funeral surrealista. Pel mateix escenari passaran també dos èxits de la cartellera madrilenya: la comèdia esbojarrada La función que sale mal, i el musical basat en la mítica pel·lícula El Guardaespaldas. Consulta tota la temporada del Teatre Coliseum aquí.

Finalment el Teatre Borràs seguirà com La casa de la risa i comença temporada aquest setembre amb Goyo Jiménez. Carles Sans, integrant de Tricicle, presentarà el seu primer espectacle en solitari Per fi sol i tornaran comèdies d’èxit com Escape Room, l’aplaudida comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt afrona la seva quarta temporada en cartell; i la nova producció d’ El sopar dels idiotes. A més l’humor fresc dels stand-up comedy serà protagonista amb noms com Toni Moog, José Corbacho, Joaquín Reyes, Il·lustres Ignorants i El Sentido de la Birra Live. Consulta tota la temporada del Teatre Borràs aquí.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
‘Falaise’. Circ al penya-segat

‘Falaise’. Circ al penya-segat

De les cavernes fosques emergeixen els cossos. Del blanc i el negre, cap a l’abisme, el penya-segat. Falaise, la nova proposta de Baró d’Evel, sembla ressorgir de la gènesi primerenca, […]

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!