El desastre s’apodera del Teatre Coliseum amb ‘La función que sale mal’

Redacció

El Teatre Coliseum aixeca el teló, per primera vegada aquesta temporada, per albergar La función que sale mal (The Play That Goes Wrong), tot un èxit a la cartellera madrilenya i londinenca reconeguda amb un Premi Olivier a la Millor Comèdia. A Barcelona es podrà veure a partir del 29 de setembre.

Què passaria si poséssim als Monty Phyton a representar una obra d’Agatha Christie?

Aquesta pregunta ja ens dona una pista sobre el que ens trobarem a escena. La història parteix de l’estrena d’una thiller teatral: Murder at Haversham Manor (Assassinat a la mansió Havershamal). Aquesta ‘estrena’ és un muntatge, al més pur estil La Ratonera d’Agatha Christie, intepretada per un grup d’actors amateurs amb molt mala sort: l’attrezzo es trenca, els qui fan de morts respiren… el títol és ben explícit i tot allò que pot sortir malament, acaba sortint malament.

Amb més de 8 milions d’espectadors a Londres, La función que sale mal sorgeix d’una jove companyia teatral, Mischief Theatre, que va començar a representar-la a diferents pubs de Londres. Els seus membres, que al principi no podien viure del teatre, es van veure desbordats per l’èxit i en poc temps van acabar representant-la a una petita sala, Trafalgar Studios, per fer el salt posterior al West End londinenc l’any 2012. Encara avui The Play That Goes Wrong continua esgotant entrades cada dia i la BBC ja ha anunciat la creació d’una sèrie televisiva amb el mateix títol. Que més pot sortir malament?

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!