Tot el que necessites per anar al teatre

Karen

La companyia Versus Teatre presenta KAREN, un thriller que indaga els límits morals davant d’un homicidi per violència de gènere.

KAREN explora la responsabilitat de la família en la sobreprotecció dels fills, com també la pervivència de valors masclistes en dues famílies que tenen estudis superiors i cultura, fet que no evita un estadi superior de relació home-dona.

Sinopsi

Dos matrimonis comparteixen un tràgic destí que mantenen en secret. L’encobriment d’aquest fet els obliga a enviar els fills a l’altra punta del planeta. Un d’ells va prendre una mala decisió en un mal moment. Han passat tretze anys i es pregunten qui son ara.
Sempre i quan es pugui moure al nostre gust la línea que separa el bé del mal, serem sempre bones persones.
Faries qualsevol cosa pel teu fill?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Victòria Oliveros Layola

  Un relat que comença pel final on m’han agradat totes les interpretacions que perfilen perfectament els diferents personatges malgrat m’han semblat una mica desiguals. Una bona proposta que cal veure, i sobretot escoltar amb molta atenció. Un text que fa reflexionar sobre els límits d’amor patern, els ensenyaments que transmeten als fills i fins a quin punt son coresponsables dels errors que aquests cometen. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/09/19/karen/

  30/09/2019
 • Me gustaria pero no puedo tener una valoracion justa sobre la obra que vimos ayer gracias a unas personas que no paraban de hablar y reir y de hacerse fotos entre ellos durante la funcion.Uno de los actores les llamo la atencion y a los veinte minutos otra actriz les invito a marcharse repetidamente cosa que al final hicieron.Hay gente que se tendria que quedar en casa viendo series o en el bar tomando birras.
  Para terminar.por muy pequeño que sea un teatro no tiene unos responsables?un jefe de sala que invite a marchar a esta gente?pues deberian.

  29/09/2019
 • Me gustaria pero no puedo tener una valoracion justa sobre la obra que vimos ayer gracias

  29/09/2019
 • Valores familiares en escena. Para día 2 junio

  24/05/2019