Juan Diego Botto: Una noche sin luna
Drama
A partir de 6,00€
Comprar Entrades
El 27 d'octubre de 2022

Juan Diego Botto: Una noche sin luna

Juan Diego Botto presenta Una noche sin luna, una peça commovedora que ens parla de Federico Garcia Lorca des d’una sensibilitat del segle XXI.

Sinopsi

Amb aquesta obra ens apropem als aspectes menys coneguts de la vida i l’obra de Federico García Lorca. El viatge és una forma de conèixer, a través de la seva obra, la nostra pròpia realitat: el paper de la dona sota la seva mirada sempre poètica i reivindicativa, la necessitat de la llibertat artística i d’expressió, la lluita per la llibertat d’identitat sexual o la importància de la memòria i les arrels.

Durada:
Idioma:
Castellà
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Teatre Kursaal de Manresa, Manresa
Passeig de Pere III, 35, 08242, Manresa

Sales:
Sala Gran: 803 persones
Sala Petita: 180 persones

Accessibilitat

Les persones amb mobilitat reduïda tenen espais reservats al teatre. En el moment de comprar les entrades, cal que ho comuniquin al personal de taquilla.

La Sala Gran del Teatre Kursaal disposa d’un sistema de transmissió del so per a persones amb capacitat auditiva reduïda. El bucle magnètic serveix per a les persones portadores d’audiòfons o d’implants coclears, que disposen de posició ‘T’. Cal demanar l’aparell a les taquilles del teatre o al personal de sala.

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit