Tot el que necessites per anar al teatre

Johnny & Vienna

Johnny & Vienna

Un cabaret poètic i evocador sobre la música, les paraules i la poètica de les antigues pel·lícules del vell oest. Una proposta escrita i dirigida per Llàtzer García.

Sinopsi

El nen, des de ben petit, mira pel·lícules de l’oest.
Les fan a Televisió Espanyola els diumenges a la tarda. Algunes són pel·lícules bones, d’altres no tant. Però això no li importa a aquest nen.

Ell vol olorar les prades de Virginia que apareixen a la pantalla. No sap on és Virginia, ni Minnesota, ni Veracruz, ni tan sols Texas, però sap que són símbol d’una terra nova i desconeguda sota els peus dels pioners. Un nou edèn, un nou naixement de l’home en una terra feliç i lliure. La llar dels colons, dels cowboys, dels jugadors i també dels indis i dels pistolers a sou.

Però el que més li atrau al nen no són els revòlvers Colt ni els arcs i les fletxes; no, el que més li atrau són les cançons que apareixen en aquestes pel·lícules. Cançons que parlen de la terra i de l’home. Cançons que tot bon western posseeix i que sorgeixen del no res enmig de la pel·lícula per explicar-nos una història cantada vora al foc o bé acompanyant les aventures dels aventurers amb narracions que només sentim nosaltres, afortunats espectadors, o simplement vestint els títols de crèdit de lletres vermelles.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • David M.

    Espectacular. Vagi anar a cegues, i varem trobar
    un espectacle subtil i dinàmic, capaç de fer-te riure i emocionar-te en segons. Si t’agrada els western, la música i els espectacles íntims, no hi pots faltar.

    25/10/2018
Articles relacionats
Porta la cultura al teu terrat: Sigues Amfitrió dels Terrats en Cultura!

Porta la cultura al teu terrat: Sigues Amfitrió dels Terrats en Cultura!

14 juny 2019

A Teatre Barcelona volem donar-te l’oportunitat de viure una experiència escènica única sense sortir de casa! I és per això que fem una crida a través del concurs Sigues Amfitrió […]

Terrats en Cultura, un festival amb vistes

Terrats en Cultura, un festival amb vistes

16 abril 2019

A partir del 26 d’abril torna Terrats en Cultura. El cicle, que enguany celebra la seva setena edició, portarà a partir del 26 d’abril propostes de teatre, música, dansa i […]

‘Johnny & Vienna’, el western poètic de Llàtzer Garcia

‘Johnny & Vienna’, el western poètic de Llàtzer Garcia

2 octubre 2018

Comença el cicle de cabarets d’El Maldà amb l’estrena de Johnny & Vienna, un cabaret poètic i evocador del far west, amb cançons i paraules del Western, el gènere literari […]