‘Johnny & Vienna’, el western poètic de Llàtzer Garcia

Redacció

Comença el cicle de cabarets d’El Maldà amb l’estrena de Johnny & Vienna, un cabaret poètic i evocador del far west, amb cançons i paraules del Western, el gènere literari i cinematogràfic americà per excel·lència.

L’espectacle ens apropa a l’univers llegendari del gènere amb les seves cançons folk i amb textos sobre els personatges durs i nostàlgics de les seves històries, tot acompanyat de guitarres, veus i petits tocs d’harmònica. Un cabaret que beu de l’iconografia del Western, d’emblemes com Clint Eastwood, John Ford, Howard Hawks o Nicholas Ray.

Llàtzer Garcia, director i dramaturg, Maria Casellas, actriu-cantant, i Guillem Rodríguez, músic, s’han unit per endinsar-se en l’univers del Western, un gènere que més enllà de les etiquetes, parla de les nostres arrels i de l’eterna tragèdia de l’home: la voluntat de tornar a començar des de zero en una terra nova per tornar a caure en els mateixos errors dels que ens han precedit.

Johnny & Vienna es podrà veure del 22 d’octubre al 8 de novembre.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Nadal en Moviment al Mercat de les Flors

Nadal en Moviment al Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors es prepara per acollir aquests Nadals un gamma diversa d’espectacles destinats al públic adolescent, infantil i familiar. Del 27 de desembre de 2023 al 14 […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!