Tot el que necessites per anar al teatre

Jacuzzi

Jacuzzi, escrita i dirigida per Marc Rosich i amb música original de Clara Peya, és un musical de cambra, de butxaca, per a tres intèrprets.

Sinopsi

Una comèdia-thriller protagonitzada per una política emergent, d’esquerres i ecologista, que guarda un secret que no vol que transcendeixi: malgrat que ella sempre s’ha ventat de viure en un barri popular i no sucumbir a luxes, s’ha instal·lat a casa seva un jacuzzi.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Es la primera vez que he visto un musical en la pequeña sala Flyhard. Está claro que es un musical de pequeño formato. También está claro que sus intérpretes no son cantantes profesionales aunque lo intenten. Está claro que la historia de thriller musical no es demasiado espectacular.
  Pero lo que esta realmente claro es que me ha salvado el lunes. Me he reído, he disfrutado y he pasado un buen rato.
  No se le puede pedir más!

  13/05/2019
 • Edu Alcaniz

  Muy divertida y entretenida. Además haciendo critical social hacía la política, clases sociales y orientación sexual.

  09/05/2019
 • Avui he anat a la Flyhard i ho he fet amb moltes ganes ja que la proposta Flyhard / Rosich / Peya, era molt atraient. La sala per la seva trajectòria de bon teatre que a mi mai m’ha decebut, Rosich com a autor del text i director amb una llarga experiència i del que hem pogut veure treballs molt interessants i Peya compositora i pianista capdavantera del panorama musical de casa nostra. Però malauradament no ha estat així i em fa mal haver de dir-ho però he sortit molt decebut. El text, una comèdia-thriller que és molt fluix, s’estanca i quan arrenca ho fa amb unes històries carregades de frases fetes i tòpics i tot i que té alguns moments amb gags que et treuen un somriure, no remunta fins que no arriba al desenllaç final . La banda sonora de la música ens arriba a través de fil musical amb talls que no et deixen apreciar del que estic segur excel·lent treball que ha fet Clara Peya. I pel que fa a la interpretació Laia Alsina, Antònia Jaume i Oriol Guinart posen tot el seu esforç però el text no dóna perquè es llueixin i quan canten tot i que han rebut el suport de Mariona Castillo com a coach de cant, es nota que el seu no és això. Torno a dir que en aquest cas no m’agrada gens haver de donar aquesta opinió, però és el que m’ha transmès la proposta.

  07/05/2019
Articles relacionats
La Flyhard presenta la nova temporada

La Flyhard presenta la nova temporada

20 juliol 2018

La Sala Flyhard ha presentat ja la programació de la nova temporada 2018/19. Entre els seus objectius, estan el de promoure el teatre català contemporani, donar veu a les autores […]