Tot el que necessites per anar al teatre

Here comes your man

Here comes your man

Here comes your man (Aquí ve el teu home) porta als escenaris el bullying als homosexuals en entorn escolar.

Sinopsi

Els alumnes d’una escola religiosa es reuneixen en un hotel per celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor.
Morales i Torres no van ser amics ni tampoc tenen res en comú però acaben allotjant-se a la mateixa habitació.
Per Morales l’escola va ser un malson, per Torres, els millors anys de la seva vida.
I és que Torres volia ser futbolista i treia bones notes, en canvi Morales era víctima de burles per ser sensible i femení.

Acabarà apareixent a la conversa González, el “bully” que li va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • jose luis García diaz

  excelente genial recomendada

  31/05/2021
 • Yisas

  Una gran sorpresa esta obra. La dramaturgia te mantiene enganchado todo el rato. Tocando temas muy candentes en la sociedad pero sin intención adoctrinadora.
  Los actores están genial. Realmente un gran trabajo. Se nota el recorrido que llevan desde que estrenaron.

  28/09/2020
 • Lorea Uresberueta

  Excelente trabajo de actores y de dirección. Muy recomendable.

  22/09/2020
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Después de un agosto desértico en lo que a teatro se refiere por fin he vuelto a las plateas! Y el regreso ha sido muy satisfactorio!!
  Hemos disfrutado de una obra sobre acoso escolar, sobre homofibia y como esos miedos infantiles nos pueden acompañar para el resto de nuestra vida.
  Una historia que al principio era tremendamente previsible pero que en su recta final se convierte en un thriller enrevesado (para mi gusto se ha acelerado demasiado hacia el final).
  Actores entregados que irradiaban complicidad entre ellos. Aparte de ser ambos guapisimos!

  04/09/2020
 • Josep Aguilera

  Indispensable. Uns actors que et transporten a una època d’escola on cadascú fa els seus grups d’amics i alguns d’enemics. Uns temes tan sensibles com són el bulling i l’homosexualitat, portats tan bé que cada línia compta i cada daga enverinada és punyent. No espereu cap mena de censura. Un 10! Una escenografia prou simple i adient per endinsar-nos en la trama. El teatre a 4 bandes és ideal per aquest tipus d’obra i tant la il·luminació com l’acústica ha estat molt bona. Les mesures de seguretat han estat més que respectades: 2m de distància, gel a l’entrada i entrades separades entre altres mesures a destacar.

  21/08/2020
 • Ana

  La vam anar a veure ahir. Espectacular. La història, els actors… tot.
  Quan comença et penses que ja saps com anirà però quan acaba te n’adones de lo equivocat que estaves. I els actors ho fan de meravella, emoció a flor de pell. Això sí, és durilla, s’ha d’anar preparat mentalment.

  21/08/2020
 • David

  Actors convincents, entregats i apassionats que gestionen molt bé la tensió dramàtica, sense caure en l’exageració i la inversemblança. Tots són víctimes i botxins i a tots els podem comprendre.

  16/08/2020
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir vaig estar a al Teatre Gaudí veient aquesta obra escrita per Jordi Cardellans i magníficament dirigida per Raül Tortosa. Ens situa en un petit hotel rural on un grup d’exalumnes d’un col·legi religiós, es reuneixen un cap de setmana per acomiadar per jubilació al què durant molts anys va ser el seu professor. Es tracta d’un thriller que ens endinsa a diferents jocs psicològics en els quals hem de prendre part i que a mesura que avança et va enganxant fins deixar-te sense alè. Valent, dura, punyent i sense cap tipus de censura i tot i que gira bàsicament sobre l’assetjament escolar i l’homosexualitat, també tracta la humiliació, el perdó, la identitat, l’autoestima i més. No puc desvetllar més i vull que sigueu vosaltres qui ho descobriu. Magnífica la composició musical de Momo Cortés, que per cert estava unes files darrera meu. I extraordinari Marc Ribera i Sergi Cervera que es deixen la pell en escena, amb una interpretació que només es pot qualificar de 10. No us la perdeu, cal veure-la si o si i us asseguro que no us deixarà indiferents. Fins al 27 de setembre.

  16/08/2020